Вітаємо зі святом Христового Вознесіння!
Новини Всеукраїнського Собору
28.05.2020
Щиро вітаємо з днем ​​Вознесіння Господнього!

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це день, коли Ісус Христос востаннє явився Cвоїм учням у воскреслому тілі та вознісся на небеса, благословивши їх на проповідування християнства. 

Він пішов, щоб знову прийти. Він пішов, щоб приготувати нам місце на небесах. 

Сьогодні, на небі, Ісус є нашим Первосвященником, Який дає нам потрібну благодать для життя та служіння. 

Ісус Христос наш Заступник перед Отцем, Який прощає нам гріхи, коли ми їх визнаємо. Він піднесений та прославлений Голова церкви, і зараз діє всередині нас та допомагає нам виконати Його цілі.

Бажаємо всім, щоб ваша віра міцнішала з кожним днем. Будьте вірними та сильними, виконуючи те, до чого покликав вас Бог! Божого благословення у всіх добрих справах та служінні!

"І коли вони дивились на небо, під час вознесіння Його, раптом перед ними стали два мужі в білій одежі і сказали: «Мужі галілейські, чого стоїте, і дивитесь на небо? Цей Ісус, Який вознісся від вас на небо, прийде так само, як ви бачили Його, коли Він відходив на небо!»" (Дії 1:10-11)

З повагою,  

Всеукраїнський Собор

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Ілюстрація

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Новини Всеукраїнського Собору