Рекорд Гіннеса: в США вижив малюк, народжений на 22-му тижні
Надихаючі історії
22.06.2021
Однорічний малюк в США, який народився на 22 тижні вагітності, встановив світовий рекорд Гіннеса як найбільш недоношена дитина, яка вижила. Він народився на 131 день раніше встановленого терміну.

Річард Скотт Вільям Хатчінсон відсвяткував свій перший день народження в цьому місяці, що дозволило Книзі рекордів Гіннесса визнати, що він побив рекорд, встановлений у 1987 році.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на Christian Headlines.

Хатчінсон народився в дитячій лікарні Міннесоти на терміні вагітності в 21 тиждень і два дні, що означає, що він народився на 131 день раніше терміну. Стандартний термін вагітності 40 тижнів.

Хлопчик, який народився на чотири місяці раніше терміну, при народженні важив 11,9 унції (приблизно 340 г).

Попередній рекорд 21 тиждень і 5 днів або 128 днів раніше терміну. Його встановив канадський малюк Джеймс Елджін Гілл, який народився в 1987 році.

День народження Хатчінсона був 5 червня. Його батьки  Рік і Бет Хатчинсон з округу Санта-Крус, штат Вісконсин.

«Ми все ще здивовані цим. Але ми щасливі. Це спосіб поділитися його історією, щоб підвищити обізнаність про передчасні пологи», розповіла молода мама.

Читайте також: Як правильно хвалити дитину: 10 важливих висловів похвали

Стейсі Керн, неонатолог Дитячого центру Міннесоти, сказала, що їхня бригада неонатологів дала Річарду «нульовий шанс на виживання». Персонал назвав Річарда «диво-немовлям».

«У перший місяць вони навіть не були впевнені, що він виживе, сказала Бет. Це було дійсно важко. У глибині душі ти знаєш, що його шанси були невеликі».

Виживання і день народження Річарда відзначила також спільнота, яка бореться за життя.

«Лікарі дали йому 0% шансів на виживання, йдеться в твіттері організації March for Life. Однак Річард боєць, який тільки що відсвяткував свій перший день народження. При належному догляді і підтримці недоношені діти можуть не тільки вижити, а й розвиватися!»

Пресслужба пролайф-організації Susan B. Anthony List написала в Твіттері: «З Днем Народження, Річард!»

Марджорі Данненфелсер, президент організації Susan B. Anthony List, сказала, що ця новина повинна вплинути на дискусію про життєздатність державної політики.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історіїЄвропа та світ