Всеукраїнський телемарафон «Україна за сім'ю» охопив понад 4,5 млн людей
16.06.2020
Марафон проходив 7 червня замість щорічної ходи. Телеканал «Надія» вів пряму трансляцію

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Кілька телеканалів, такі як «Еспресо», «5 канал» робили ретрансляцію марафону. Транслювали на всіх соціальних платформах тих організацій, які брали участь. А це 18 платформ соцмереж цих організацій, які ретранслювали сигнал у себе: це мусульмани, католики, римо-католики, греко-католики, юдеї, православні церкви двох патріархатів, велика аудиторія.

Організатором сімейного телемарафону виступила Всеукраїнська Рада церков і релігійних організацій, об’єднавшись із максимальною кількістю релігійних організацій, церков, які могли стати учасниками. Спільно було створено сценарій, кожна з організацій могла виступити в ролі експерта, також висловити свою думку або дати свою духовну оцінку в якомусь питанні.

Читайте також: Прем'єр-міністр України взяв участь у загальнонаціональному телемарафоні "Україна за сім'ю"

Марафон було розділено на сім блоків. Кожен блок стосувався певної сфери сімейних відносин: «сім’я і суспільство», «сім’я і здоров’я», «сім’я і держава», «сім’я і віра». У кожному блоці були представники різних церковних організацій і структур, які висловлювали своє бачення тієї чи іншої проблеми. Було охоплено багато проблем і отримано консультації фахівців: психологів, сексопатологів, вчених, сімейних консультантів.

Своїм баченням певних питань ділилися не тільки духовні лідери, й ті профільні фахівці, які мають знання в певній сфері. У програмі також прозвучало звернення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, виступали різні політичні діячі. Гостем програми також був і посол Польщі. Тому марафон дійсно вийшов динамічним, різнобічним, актуальним.

Читайте також: Резолюція загальнонаціонального телемарафону «Україна за сім'ю»

У рамках марафону відбулося багато інтерактивних конкурсів, можна було зателефонувати в ефір. Контакт-центр прийняв за той вечір близько ста дзвінків. Люди хотіли потрапити в ефір, дякували, відповідали на питання, брали участь у конкурсах.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами slovoproslovo.info та adventist.ua

Фото Телеканал Надія

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!