Як набирати волонтерів для табору і що для цього потрібно: відбудеться вебінар
Анонси
13.04.2021
Для створення ефективної табірної програми вкрай важливо мати якісну команду. У рамках теоретичного модуля CampDays-2021 у вівторок, 13 квітня, пройде вебінар на тему «Набір волонтерів для табору. Що для цього потрібно»

Вебінар проведе Аарон Зібарт — чинний директор табору і викладач-практик Християнської асоціації таборів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Нагадаємо, CampDays-2021 — Міжнародний навчальний табір для співробітників християнських таборів. У рамках теоретичного модуля 13 квітня о 18:00 за київським часом відбудеться вебінар, на якому Аарон Зібарт розповість, як відбирати волонтерів для вашого табору і що для цього потрібно: мотивація, переваги роботи у вашому таборі тощо. Також спікер поділиться досвідом, як налагодити процес набору команди і розробити стратегічний план по залученню співробітників, які будуть ефективно виконувати місію вашого табору.

«Влітку минулого року, коли ніхто не знав, що буде і як, він одним із перших у США відкрив свій табір і провів усі заплановані річні програми в умовах, коли навколо панували страх і карантин. Величезна довіра Богу, а також вміла робота з радою директорів, з волонтерами та з батьками дітей послужила запорукою успіху. Адже багато таборів так і не відкрилися. А деякі закрилися взагалі.

Читайте також: Міжнародний центр батьківства запрошує чоловіків на інтерактивні бесіди «Призначений бути чоловіком»

До Аарона багато хто йде за порадою, його часто запрошують на семінари поділитися досвідом. Ми щиро раді, що Аарон зможе провести цей семінар разом з нами і розповісти про свій кращий досвід», — зазначають організатори вебінару.

Реєструйтеся за посиланням reg.cciukraine.org і вже сьогодні, 13 квітня, о 18:00 за київським часом підключайтеся до семінару.

До речі, зареєструвавшись на весь курс «Міжнародні експерти — про команду, підлітків, ігрове навчання у табірному співтоваристві», його учасники отримають доступ до всіх шести відеозаписів цього курсу.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

АнонсиВсе для церков
Останні новини
Останні новини