Як жертвувати, щоби Богу це подобалося? Чотири ключові сердечні риси
Християнський світ
26.11.2021
Як отримати те ставлення, яке Бог хоче, щоб ми мали, коли жертвуємо? Все починається з нашого серця

Бог набагато більше зацікавлений у нашому бажанні давати, ніж у грошах, які ми даємо. Його цікавить, що відбувається в серці, коли ми вирішили пожертвувати фінанси.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Своїми роздумами про щедрість як важливу цінність нашого життя поділився керівник програми “Пасторське служіння” в УБТС та пастор церкви Олександр Савич, пише  svitogliad.com.

“Нехай кожен дає, як серце йому призволяє, не в смутку й не з примусу, бо Бог любить того, хто з радістю дає” (2 Кор. 9:7).

Цей вірш говорить конкретно про чотири ключові сердечні риси, які ми повинні мати, коли жертвуємо.

Давайте усвідомлено

Не жертвуйте імпульсивно. Найбільш духовний вид дарування – це коли ми думаємо про це, молимось і вирішуємо це зробити. Чому? Тому що ми плануємо найважливіше в нашому житті. Бог хоче, щоб дарування були важливими і значущими у нашому житті.

Давайте з ентузіазмом

Давайте тому, що ви знаєте, що Бог зробить щось велике в серці, коли ви стаєте щедрою людиною.

Читайте також: Самопоклоніння – релігія, що зростає найшвидше

Давайте добровільно

Щоразу, коли на вас тиснуть, щоб пожертвувати, не робіть цього. Бог однаково цього не благословить. Але щоразу, коли відчуваєте заклик Бога дати, робіть це.

Давайте весело

Даруйте з радістю! Одним з грецьких слів на позначення дарування є слово “радісний”. Бог хоче, щоб ми насолоджувалися, даючи Йому та іншим.

Іноді це справжній виклик – бути веселим, коли Бог випробовує нас і закликає жертвувати. Щоразу, коли ви у сум’ятті, просто нагадайте собі про користь того, що Бог хоче зробити в нашому серці.

Навіщо бути щедрим? Щедрість створює спільноту, перемагає матеріалізм та зміцнює вашу віру. Це інвестиція у вічність. Це благословення у відповідь. І це робить нас більш схожими на Бога.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини