Японські авіалінії заборонять звернення «леді та джентльмени» та замінять на слова приємні для ЛГБТ
Європа та світ
29.09.2020
Слідом за канадськими Air Canada та європейським EasyJet, японські авіалінії Japan Airlines заборонять звернення «Пані та Панове» (Ladies and Gentlemen), на більш лояльне для трансгендерів висловлювання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це називається «рухатись в напрямку більш інклюзивної мови» до пасажирів.

Повідомлення в аеропортах та на рейсах, що виконуються японським перевізником, матимуть нові форми звернення з 1 жовтня, повідомляє авіакомпанія. Пропонується затвердити такі нові форми звернення, як "Увага всім пасажирам" та "Доброго ранку всім".

Кілька світових авіакомпаній вже втілили подібні зміни на догоду «небінарних та трансгендерних клієнтів». У минулому році авіакомпанія Air Canada та європейський лоукостер EasyJet заявили, що відмовляться від звернення "Пані та Панове".

Читайте також: На нову суддю Верховного суду США Трамп висунув Емі Баррет унікальну християнку

"Ми прагнемо бути компанією, де ми можемо створити позитивну атмосферу і з повагою ставитися до всіх наших клієнтів", - заявив представник японської авіалінії Марк Морімото.

"Ми взяли на себе зобов'язання не здійснювати дискримінацію за статтю, віком, національністю, расою, етнічною приналежністю, релігією, інвалідністю, сексуальною орієнтацією, гендерною ідентичністю та іншими ознаками".

Джерело: news.trust.org

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини