Кожен християнин може долучитись до молитовного руху “Заступники України” онлайн
Християнський світ
12.01.2021
Молитовний рух “Заступники України” вже давно об’єднував християн у молитві про загрози та виклики, з якими зіштовхувалась країна. Але у 2020 році було створено офіційний портал, де кожен християнин з будь-якого міста чи церкви може стати частиною духовної армії молитовних заступників.

Про це повідомляє Прес-центр молитовного руху «Заступники України».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Ми християни, представники різних конфесій, заступники України, об'єднані однією метою: побачити нашу націю зміненою, а землю – зціленою», - зазначається на сайті руху.

Молитися стратегічно про владу, країну та про оперативні загрози можна у будь-який зручний час. Для цього на порталі є розділи:

  • «Мапа молитовників» - розділ, де можна спостерігати скільки людей та з яких місць одночасно моляться.

  • “Молитовні орієнтири” - тут вказано, як молитися згідно зі Словом Божим та зазначений перелік постійних та оперативних молитовних потреб.

  • «Молитва 24/7» - розділ, де можна стати в чергу тривалого цілодобового заступництва, обрати свій час.

  • «Молитовна хода» - маршрути для молитви у столиці в стратегічних місцях.

  • «Ресурси» та «Свідчення» - публікації про важливість заступницької молитви та історії відповідей Бога на молитви святих.

«Сьогодні ми живемо в дуже непрості часи, коли хвиля коронавірусу атакує весь світ, політична нестабільність, багато соціальних проблем. Я вірю, що нам треба звернутися до небесної інструкції, до Біблії, в якій написано, що перед тим, як прийде зцілення Землі, нам треба «шукати Господа, змиритися перед Ним, молитися, відступити від гріхів», - наголосив координатор молитовного руху «Заступники України» Віталій Орлов.

На його думку, для цього повинна піднятися велика армія заступників, “які знають Великого Бога, Творця неба і землі. Вони мають перебувати в постійній молитві, проголошувати Царство Боже на цій Землі, просити про благословення для країни”.

“Приєднуйтесь до молитовного руху “Заступники України” для того, щоб молитися разом. Нехай Бог нас в цьому благословить”, - закликав координатор.

Міжконфесійний християнський рух має на меті зібрати 100 тисяч заступників, які будуть постійно молитися за свою країну. Молитовний рух “Заступники України” офіційно підтримали всі великі християнські об’єднання. 

Для того, щоб стати молитовним заступником варто пройти реєстрацію на сайті. Якщо у вас з'являться додаткові питання, то на порталі легко знайти відповідь через чат-боти.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини