У Житомирській обласній раді відбувся другий молитовний сніданок
Національні молитовні сніданки
04.11.2021
Разом всі учасники заходу помолились та, читаючи рядки із Біблії, обмінялись думками щодо суті Священного Писання

Ініціатором заходу виступила Рада Християнських Церков Житомира і Житомирської області.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

До спільної молитви перед Богом долучились заступник голови обласної ради Володимир Ширма, заступник голови ОДА Юрій Денисовець, депутат обласної ради Олександр Дмитрук та представники апарату обласної ради, пише zt.gov.ua.

«Було б добре мати такі зустрічі раз на місяць, в тому числі і перед сесіями обласної ради. Ми готові зустрічатись і маємо підтримку голови облради. Нас 11 об’єднань і церков. Ми разом проводимо ці сніданки і кожен раз модератор буде змінюватись. Ми готові відповідати на питання, молитись із вами і роз’яснювати, що каже Біблія на важливі суспільні теми. А раз на рік будемо проводити святковий молитовний сніданок», - сказав головуючий на молитовному сніданку пастор Андрій.

Нагадаємо, перший обласний молитовний сніданок відбувся в обласній раді 28 липня 2021 року під гаслом «Будувати майбутнє на камені, а не на піску».

Тим часом, у багатьох демократичних країнах світу національні молитовні сніданки є багаторічною традицією. Вже майже 70 років вони проходять у США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великій Британії. Національний молитовний сніданок в Києві проводиться вже 9 років поспіль і вважається найбільшим в Європі.

Ця традиція покликана об’єднати людей задля молитви Богу та єдності навколо цінностей, які проголошував Ісус Христос.

Читайте також: Посол України подарував президенту Лівану Мазепинське Євангеліє арабською мовою

Рада Християнських Церков Житомира і Житомирської області  є представницьким міжконфесійним консультативно-дорадчим органом, що діє на громадських засадах. Рада будує свою роботу на засадах рівності та рівноправ’я, поважного ставлення до внутрішніх настанов і традицій усіх офіційно чинних у Житомирі та Житомирській області християнських Церков.

До складу Ради входять керівники християнських Церков (релігійних об’єднань) м. Житомира і Житомирської області: Житомирсько-Овруцька єпархія ПЦУ, Київсько - Житомирська дієцезія в Україні РКЦ, Житомирське протопресвітерство Київської архієпархії УГКЦ, Церква адвентистів сьомого дня в м. Житомирі і Житомирській області, Житомирське Обласне Об’єднання Церков Євангельських Християн-Баптистів, Обласне Об’єднання Церков Християн Віри Євангельської, Житомирське Обласне Управління Союзу Вільних Церков Християн Євангельської Віри України, Центр Об’єднання Християнських Євангельських Церков України, Об`єднана Церква Християн Віри Євангельської України, Центр Християнських Євангельських Церков України «Перемога», Незалежна Церква «Різдва» Євангельських Християн-Баптистів м. Житомира.

Джерело: zt.gov.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданкиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини