«Геть ідеологію гомосексуалістів від наших дітей!» — 1,5 млн батьків Перу вийшли на вулиці та відстояли право їх дітей бути хлопчиками і дівчатками
02.07.2020
Батьки «вигнали» зі шкіл Перу «ідеологію гомосексуалістів», борючись у судах, у Парламенті і на вулицях. Зокрема, на Марш «Руки геть від наших дітей!» вийшли 1,5 млн перуанців

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У результаті батьківських баталій з владою з грудня 2017 року у школах Перу не будуть згадуватися «гендери» і буде заборонена пропаганда гомосексуалізму.

У Перу 1,5 млн батьків вийшли на вулиці Ліми з вимогою, щоб заборонити «брехню про гендер» у перуанських школах. Батьки об'єдналися під гаслом «Руки геть від наших дітей!» і зажадали від Міністерства освіти країни вилучити «нісенітницю, поширену радикальними гомосексуалістами, про нібито «відсутність» статі у дітей» з офіційних шкільних програм.

Ця битва за дітей закінчилася перемогою батьків: влада Перу змушена була прибрати «теорію гомосексуалізму» зі шкільного розкладу всіх шкіл Перу. Це означає, що в школах Перу тепер буде заборонено розповідати дітям про нібито «гендерну ідентичність», про те, що нібито «чоловіче і жіноче у кожної людини змінюється по сто разів на день», і про «право кожної дитини на вільний вибір соціальної статі».

Історія битви батьків з агресивною «ідеологією гомосексуалістів» у Перу

У кінці 2016 року Департамент освіти Перу затвердив гендерний «Національний навчальний план з базової освіти 2017 року». Таким чином, під тиском ліберальних сил в оновлену шкільну програму всіх шкіл країни безальтернативно була включена гендерна ідеологія.

Згідно з новим навчальним курсом у школах Перу дітям почали розповідати про те, що нібито «батьки брешуть про вроджену стать», а «дівчаток і хлопчиків не існує». Крім того, до програми увійшли обов'язкові для всіх дітей країни «тренінги зі зміни статі» та інші збочені гомосексуальні техніки.

Батьки Перу вкрай обурилися агресивною гомосексуальною пропагандою в школах країни, і в березні 2017 року вони вийшли на вулиці. На площах країни тоді зібралися 1,5 мільйона мам і тат, які зажадали негайно прибрати гендерну ідеологію зі шкільних програм. На плакатах протестуючих значилося «Ми не здамося!».

Читайте також: Комітет ВР не дослухався до церков та проголосував за законопроект №2693-д залишивши норми про штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ

Уряд, який майже рік чинив опір і відмовлявся вилучити гендерну ідеологію зі шкільної програми, до кінця листопада 2017 року все ж був змушений відступити. Так, після протестів понад мільйону перуанців, Уряд Перу відкликав нову шкільну навчальну програму, засуджену батьками за включення в неї гендерної ідеології.

Результат перуанських батьківських баталій — Департамент освіти Перу оголосив, що у всіх школах Перу знову буде відновлена стара версія «Національної навчальної програми 2009 року». У цій традиційній шкільній навчальній програмі (від 2009 року) відсутні елементи гендерної ідеології.

Батьки Перу розцінюють це як важку перемогу над проникненням гендерної ідеології в перуанські школи. Але цю перемогу їм ще треба буде «утримати». Народ Перу у цій боротьбі об'єднала група батьків під хештегом #ConMisHijosNoTeMetas («Руки геть від наших дітей!»), яких підтримали перуанські церкви.

Але одними вуличними протестами здолати гендерну ідеологію було б не просто. Тому батьківська громадськість Перу з духовною підтримкою місцевої церкви розробила відразу 3 плани боротьби: вуличний, законодавчий і судовий.

Громадяни Перу зібрали 60000 підписів під петицією, яка дозволила їм представити законопроект у перуанському Парламенті, блокуючий «Освітню програму гендеристів».

Ще одним напрямком боротьби батьків за «порятунок школярів Перу» від ліберальної атаки стали судові позови. Організація «Батьки в дії» (Padres en Acción) подала позов проти Міністерства освіти, посилаючись на те, що «гендеризм» потрапив у шкільну програму Перу без консультацій з самими батьками і громадськістю країни. Перше судове слухання у цій справі відбулося 19 травня 2017 року Вищому суді Ліми.

У серпні 2017 року Верховний суд Перу виніс рішення на користь позивача (батьківської громадськості Перу), визнавши, що «навчальна програма Департаменту освіти Перу була спробою вселити школярам «брехню про відсутність природної статі». Багатомільйонні вуличні марші батьків Перу пройшли у 17 містах країни і стали лише одним з багатьох напрямів цілеспрямованої і безкомпромісної боротьби батьківства з нав'язуванням дітям гендерної ідеології.

І тільки взявшись за руки, батьки виграли цей бій за право перуанських дітей бути «дівчатками» і «хлопчиками», а не одними зі 100 гендерів.

Зараз ми бачимо, як агресивно гендерна ідеологія впроваджується в нашу країну, як активно просувають Стамбульську конвенцію, ратифікація якої призведе до позбавлення дітей статі.

Закликаємо бути активними та відстоювати сімейні цінності, молитися, щоб влада України дбала про національні цінності нашого народу, а не йшла на догоду ліберальним організаціям.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

За матеріалами: gcshelp.org

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Останні новини
Останні новини