Пастор провів 100 днів на морозі, аби зруйнувати місце зла і розпусти
Християнський світ
06.12.2021
Пастор Корі Брукс відомий неординарними вчинками віри, аби досягти неможливого

Десять років тому він зробив перший крок, аби випробувати свою віру. Справа у тому, що будинок молитви його церкви «Нові Початки» (New Beginnings) був через дорогу від готелю, репутація якого була просто жахливою. Пастор втомився від вбивств, проституції і розповсюдження наркотиків, які щодня там відбувалися. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Окрім цього, цей готель був за два квартали від початкової, школи діти з якої проходили повз нього і бачили те, що там відбувалося. Пастор також бачив, що місцева влада не докладає достатніх зусиль, аби покласти цьому край.

Аби зупинити це та привернути увагу суспільства до даної проблеми, пастор Корі Брукс вирішив провести на даху 94 дні. Незважаючи на сувору чиказьку зиму, він пообіцяв  не спускатися звіди, поки не збере достатньо коштів, аби викупити та знести мотель. Цей крок віри виявився дієвим.

Наступним крок, який замислив пастор Корі Брукс, полягає у тому, щоб зібрати кошти на будівництво громадського центру, який стане «світлим містом на пагорбі» для його знедоленої громади.

Читайте також: Християнська організація на Різдво відправить 100000 Біблій переслідуваним віруючим

Задля привернення уваги напередодні святкування Дня Подяки минулого місяця пастор влаштував акцію, де фінансово незахищені американці з прилеглих районів змогли отримати «святкову індичку», кількість розданих птахів була символічною - 5 тис.

Після того пастор знову піднявся на «дах» одного з контейнерів. Він планує лишатися там 100 ночей, збираючи кошти на побудову громадського центру.

Але у цей раз пастор буде не один. Він звернувся до багатьох виконавчих директорів місцевих фірм усього міста та країни, закликаючи їх приєднатися до нього на будь-яку одну ніч на даху. Корі Брукс сподівається, що завдяки зв'язкам цих відомих людей проблеми його місцевості стануть відомі суспільству та допоможуть у зборі коштів.

За матеріалами foxnews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини