Понад 190 тисяч молоді прийняли Христа у 2021 році через медіаконтент
Молоде життя
11.01.2022
Groundwire – це християнська організація, яка спрямована на досягнення міленіумів та молоді покоління Z через різноманітний медіаконтент. У 2021 році завдяки плідній праці цієї організації 192 тисячі молодих людей стали послідовниками Христа.

«Ми не збираємося нікого переконувати в існуванні Бога, адже за даними 71% міленіумів та покоління Z вірять, що Бог справжній», - сказав Сет Данн, президент Groundwire. «Те, що ми робимо для досягнення молоді – це лише нагадуємо, що Бог завжди поруч, Він завжди актуальний і тому вони завжди можуть звернутися до Нього».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Данн пояснив, що для того, щоб охопити молодь, вони використовують соціальні мережі, оскільки більшість молоді проводять там достатньо великий відрізок часу. Завдяки коротким відео, які вони поширюють на різних платформах, служіння досягло успіхів не тільки минулого року, а й у 2020, познайомивши з Ісусом понад 116 000 молодих людей.

І хоча кількість новонаверненої молоді зростає, результати досліджень стосовно духовного життя молоді, які торік провели Groundwire говорять про те, що 65% відвідують церкву досить рідко або ніколи, а 39% взагалі не мають ніякої релігійної приналежності.

Крім того, 68% молоді вірять у рай, 65% визнають себе християнами, але менше ніж 1 з 5 молодиків може розповісти про те, як стати християнином. Тим часом опитування Американського біблійного товариства показало, що лише 9 % молоді покоління Z постійно читають Біблію.

За матеріалами: christianheadlines.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життя
Останні новини
Останні новини