Понад 12000 підлітків прийняли хрещення у Всесвітній день молоді в Замбії
Молоде життя
12.04.2021
Всесвітній день молоді (ВДМ), спеціальний щорічний день адвентистів сьомого дня, присвячений проповідям й служінню, відзначився рекордною кількістю хрещень у Замбії

ВДМ відзначають щорічно в березні. Події цього особливого дня в Замбії спонукали тисячі людей віддати свої серця Ісусу, повідомив лідер регіональної церкви.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на logosinfo.org та Adventist Review.

«Щороку місцеві церковні райони збирають молодь, щоби взяти участь у цих заходах, — сказав Бусі Хумало, директор молодіжного та капеланського служінь. — Цього року, попри руйнівний вплив COVID-19, наша молодь активно брала участь у цих ініціативах».

Темою ВДМ у 2021 році було «Досягнення кольорів, культур і спільнот». За словами Хумало, в Замбії та інших країнах регіону молодь навмисно зверталася до всіх спільнот, особливо до маргіналізованих. Однак найбільш винятковим результатом участі молоді стало те, що багато людей присвятили своє життя Ісусу.

«Адвентисти Замбії вийшли за рамки очевидного й очікуваного, тому що ми побачили приголомшливі цифри хрещень», — повідомив Хумало.

Читайте також: Як правильно хвалити дитину та мотивувати її розвиватися: поради експертки

За словами Хумало, в Південній Замбії повідомили про 1900 хрещень, а в Північній — 12000, що є рекордом для молодіжних служінь.

«Що мене ще більше дивує, так це те, що найближчим часом очікується ще кілька хрещень», — сказав Хумало.

Хумало відзначає той факт, що нинішня пандемія COVID-19 не стримує лідерів Адвентистської церкви та молодь.

«Лідери пояснюють цей «вибух хрещень» декількома факторами, в тому числі присвяченими молодими людьми, відданими лідерами та втручанню Бога, — сказав Бусі Хумало. — Кожен регіон робить все можливе, щоби приділяти пріоритетну увагу участі молоді в місії церкви».

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Молоде життяХристиянський світ
Останні новини
Останні новини