7 місць з Біблії, які допоможуть коли в серці тривога
Надихаючі історії
25.11.2023
Зараз світ здається невизначеним, багато людей охоплені тривогою та розпачем. Їм потрібне підбадьорення зі Святого Письма

Нині час надає нам особливу можливість говорити слова правди та надії, ми не повинні сприймати це як належне.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Ми повинні використати цей момент, щоб розповідати оточенню життєдайні слова, пише svitogliad.com.

1. «Не бійся, Я з тобою, не хвилюйся, бо Я твій Бог. Тебе зміцню й допоможу тобі, звитяжною правицею підтримаю тебе.» (Книга Пророка Ісаї 41:10). 

2. «Чи не звелів Я тобі бути мужнім і хоробрим? Тож не бійся й не занепадай духом, бо Господь твій Бог завжди з тобою хоч куди б ти пішов» (Книга Ісуса Навина 1:9).

3. «Ні про що не турбуйтеся. За будь-яких обставин, через молитву прохайте Господа про що потребуєте, та завжди дякуйте Йому за все, що маєте. І мир, який йде від Бога, що вище людського розуміння, буде стерегти серця ваші та думки в Христі Ісусі» (До Филип’ян 4:6-7).

Читайте також: Не відкладайте своє життя на «завтра»

4. «Ти завітав вночі і моє серце перевірив, мене Ти випробував і не знайшов щербинки. Я вирішив, що не грішитимуть уста мої» (Псалми 17:3).

5. «На закінчення, брати і сестри мої, скажу вам таке: думайте лише про те, що правдиве, благородне, справедливе, чисте, приємне, почесне, відмінне, й гідне похвали!» (До Филип’ян 4:8).

6. «Будьмо непохитні в тій надії, яку ми маємо, завжди навчаючи інших про неї. Адже ми сповнені віри у те, що Господь виконає усе, що обіцяв» (До Євреїв 10:23).

7. «Бо Господь твій Бог з тобою, як воїн-рятівник. Співатиме Він й радо прославлятиме тебе, і відновить Він любов Свою до тебе. З криками радості Він буде тішитися з тебе, як у святковий день» (Софонії 3:17).

Джерело: svitogliad.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїХристиянський світ