77 днів у реанімації, не бачачи новонародженого сина: християнка свідчить про чудо зцілення від COVID-19
24.06.2020
Жінка, яка дивним чином одужала від COVID-19 після декількох місяців перебування на межі смерті у відділенні інтенсивної терапії, дякує Богові і прихожанам церкви, кажучи, що її одужання сталося завдяки силі Божій через їхні молитви

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Після отримання рятівного лікування в лікарні в Берліні (Німеччина), 38-річну Джейонг Лі нарешті доставили до реабілітаційного центру, пише ІА “Світогляд” з посиланням на Сhristian Today.

Лі, яка заразилася вірусом на пізніх термінах своєї вагітності, народила другого сина 9 березня. Щоб запобігти перехресній інфекції, новонароджену дитину швидко забрали незабаром після народження. Однак стан матері раптово погіршився, її організм не зміг боротися зі смертельним вірусом. Її чоловікові сказали готуватися до найгіршого, оскільки легені його дружини відмовили. 18 березня її терміново відправили у відділення інтенсивної терапії, ввели в стан штучної коми і провели вентиляцію.

Однак після тижня штучної вентиляції її легені не реагували і продовжували слабшати, оскільки вона страждала від важкої дихальної недостатності. Її перевезли до лікарні Charité в Берліні, де її швидко помістили під ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація)  апарат, який перекачує і насичує кров киснем поза тілом, дозволяючи серцю і легеням відпочивати.

Прихожани церкви об’єдналися в молитовній підтримці, постячи і цілодобово молячись про її одужання, поки хвора залишалася в комі. Жінка відкрила очі 14 квітня, але була занадто слабка, щоб говорити або дихати самостійно, що вимагало тривалого ЕКМО.

12 травня, після 48 днів лікування в критичному стані, Лі нарешті відлучили від ЕКМО. З того часу вона повільно вчилася дихати самостійно з кисневою підтримкою.

22 травня Лі нарешті возз’єдналася зі своїм новонародженим сином і змогла потримати його на руках вперше за 75 днів. Тепер її здоров’ю нічого не загрожує, а відновлення продовжиться в реабілітаційній клініці. Найгірше, схоже, вже позаду.

Протягом місяців рятівного лікування у відділенні інтенсивної терапії, а точніше 77 днів, лікарі і медсестри називали її «зіркою у відділенні» і «дивом».

«Я така вдячна медичному персоналу лікарні Charité за турботу і піклування про мене. Я сказала лікарям, що мої друзі молилися за моє одужання і за лікарів, які мене лікували, і вони засвідчили, що молитви були успішними», сказав Лі.

Читайте також: Християнка посіла друге місце в «Голосі Болгарії» та свідчила про Бога всупереч забороні говорити про її віру

«Таке відчуття, ніби я була в темній і глибокій долині, але, зрештою, вибралася завдяки силі Божій через ваші молитви, сказала Лі в своєму зверненні до вірян. Я була шокована, коли дізналася, що багато членів церкви і навіть люди, яких я не знаю, молилися за мене. Я плакала, бо всім серцем відчула, що жива завдяки вашим молитвам».

Її погляд на все в житті змінився, коли вона подумала: «Просто, щоб дихати… Я не усвідомлювала, наскільки я повинна бути вдячна тільки за це. Тепер я відчуваю себе зобов’язаною, і в мене є ще один шанс, щоб жити. Я більше не володію своїм життям, воно належить Христу».

Лі пережила сильний фізичний біль під час її випробування, але, зокрема, вона згадує, коли дренажна трубка для її легенів, яка була вставлена ​​через ребра, заблокувалася. У той період сильного болю вона згадала про Ісуса, Який переніс незмірний фізичний біль на хресті, і вона знайшла розраду. Жінка каже: «Я змогла глибоко задуматися про страждання Ісуса, бо ж Він був розп’ятий і повішений на хресті за наші гріхи. Тому, незважаючи на величезний біль, я зрозуміла, що відчуваю ще більшу вдячність Христу за те, що Він зробив для мене».

Вона продовжила: «Сьогодні я тут по милості нашого Господа, і я відчуваю, що знову жива не завдяки мені, а завдяки любові і молитвам інших. Велике спасибі за ваші молитви, вони “спрацювали” для мене. Будь ласка, продовжуйте молитися за моє повне одужання».

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!