Адвент. День 2: Неможливе – це те, що Бог Різдва робить найкраще!
Християнський світ
02.12.2021
У другий день Адвенту роздумуємо над тим, що для Бога нема жодної неможливої речі

Це може бути неможливо з нашого людського погляду, але Господні думки і плани – не наші. І слава Йому за це!

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Читання на сьогодні

Від Луки 1:8-9-23

Від Матвія 7:7-11

Роздуми

Захарія був обраний священиком, який мав увійти до Храму, щоб принести Богові пахощі від імені народу. Проте коли Захарія стояв біля вівтаря з пахощами, то зустрівся з несподіваним гостем! Ангел Гавриїл був посланий з небес для того, щоб принести дивовижну звістку з неба для Захарії та Єлизавети. Про це йдеться на svitogliad.com.

“Не бійся, Захаріє, бо твоє прохання було почуте”, – такими були слова ангела в цей визначний для історії момент. До цього моменту Бог мовчав протягом 400 років, і тепер Захарія почув усну відповідь, на яку він та його дружина сподівалися в молитві з дня їхнього одруження – а це було дуже багато років тому.

Після усіх років очікування, молитви та сподівання, небесне втручання мало місце в житті та шлюбі Єлизавети та Захарії. Чи могло це бути правдою? Чи могло так трапитися, що після десятків безплідних років у пари з’явиться син? Чи було здатне старе тіло Єлизавети витримати 9 місяців вагітності та болі від народження нового життя? Боже, невже ти дійсно настільки добрий?!

Читайте також: 7 порад сімейного святкування Різдва

І це правда: Бог безперечно чує твої молитви. Він уважно вислуховує твої звернення і Йому подобається, коли людина, що вірить, приходить до Нього з відвагою, не соромлячись. Біблія закликає християн кожного покоління просити, щоб отримати, шукати, щоб знайти, стукати, щоб відчинили! (Матвія 7:7)

А про що молишся ти? Можливо, прохання про не спасенних чоловіка чи дружину, неслухняну дитину, про труднощі у фінансах або здоров’я переважали в твоїх молитвах протягом багатьох років. Тобі варто взяти приклад з Єлизавети та Захарії і продовжувати молитися з очікуванням та надією!

Різдво – це час, коли ми повинні дозволити всім нашим небесним сподіванням увійти в наш брудний, занечищений світ. Різдво – це час, який нагадує нам про те, що дива справді трапляються, відповідь на молитви приходить, і що єдиною відповіддю лишаються небеса. Ви вшановуєте Бога, коли просите Його про неможливе! Неможливе – це те, що Бог Різдва робить найкраще!

 За матеріалами svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Християнський світВсе для сімей
Останні новини
Останні новини