Американці переконані, що пандемія COVID-19 — це сигнал від Бога, що час покаятись (ОПИТУВАННЯ)
18.05.2020
Майже дві третини віруючих американців переконані, що COVID-19 — це заклик Бога проаналізувати своє життя та зробити якісні зміни

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це свідчить нове опитування Університету Чиказької школи «Divinity School» та дослідницького центру «NORC Center for Public Relations Research».

«Життя йшло дуже спокійно та розмірено, здавалося все було добре, а тут з’явився цей коронавірус», прокоментував один з учасників дослідження.

Опитування показало, що 31% віруючих американців, вірять, що коронавірус це сигнал від Бога, Який бажає від людей змін; 43% євангельських віруючих кажуть, що Бог послав цю хворобу в світ, щоб люди задумались про своє життя.

Читайте також: 19 травня Верховна Рада голосуватиме за законопроект №2693, що встановлює штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та ЛГБТ

Також, згідно з дослідженням, віра американців зросла через вірус:

·         26% респондентів заявили, що їх віра зросла через пандемію;

·         2% відсотки опитаних заявили, що навернулися до віри в Бога через пандемію.

Велика кількість американців впевнені, що Бог їх захищає в часи пандемії. 43% протестантів стовідсотково впевнені, що Бог їх захистить, і ще 30% переконані, що Бог «швидше за все» їх збереже.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: cbn.com

Фото: seattletimes.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!