Американський пастор став переможцем шоу «Голос» - 2020
06.08.2020
Американський пастор, чудовий чоловік і батько 8 дітей - Тодд Тілман став переможцем 18 сезону талант-шоу "Голос" - 2020.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Неймовірну історію перемоги християнина розповідає 1.cbn.com.

Якщо ви шанувальник змагань талант-шоу "Голос", ви знаєте, що під час змагання, учасники моляться, щоб тільки один із суддів обернувся і забрав їх у свою команду. Під час прослуховування Тодда Тільмана усі чотири судді розвернулися на своїх кріслах. Тому, недарма він став переможцем 2020 року.

Тілман вибрав Блейка Шелтона своїм тренером під час прем'єри шоу у лютому. До свого виступу він сказав, що раніше співав у церкві.

У фіналі, де кожен співак виступав наживо зі свого дому, Тілман здивував суддів популярним хітом групи Mercy Me "I Can Only Imagine" ("Я можу лише уявити").

"Моя дружина Брук сказала мені, що я пошкодую, якщо не візьму участь в шоу", - сказав він. "Дякую Богові за неї і дякую Богові, що я вирішив піти. Це було мрією. Усі продовжували говорити мені просто насолоджуватися цим, але це важко зробити, тому що я просто не міг повірити, що я справді там."

41-річний пастор церкви “Конестон” в місті Мерідіан (штат Місісіпі) став найстаршим виконавцем, який переміг у шоу, за всі 18 сезонів.

Тілман розповів у інтерв’ю CBN, що цей досвід був неймовірним для всієї його родини: “Ми завжди були дуже близькі, але я думаю, що ці змагання змусили нас ще більше наблизитися один до одного”, – сказав він.

Як переможець він отримав  100 000 доларів США та рекордний договір. Зараз йдуть перемовини щодо написання книги та, можливо, на співака чекатимуть зйомки реаліті-шоу.

“Я б хотів поділитися своєю вірою та цією неймовірною історією успіху з усім світом, – сказав він CBN.  – І показати людям,  що є хтось в цьому світі, хто любить їх безумовно”.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини