Він пройшов "Азовсталь" і вижив у полоні. Історія пастора з Маріуполя (ВІДЕО)
Надихаючі історії
05.10.2024
«Страшно – коли бачиш, що людина помирає, а ти нічого не можеш зробити...»

Під час повномасштабного вторгнення пастор з Маріуполя Анатолій Волошин взяв до рук зброю та став на захист рідного міста. Був поранений, боровся за життя у підвалах «Азовсталі». Далі полон і сумнозвісна Оленівка. Майже рік Анатолій вважався загиблим для своїх рідних. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграмта Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Він пішов добровольцем захищати свій дім, хоча за віком не підлягав мобілізації. Після прийняття присяги на вірність державі і народу України Анатолія розподілили на захист Маріуполя. В перші дні він отримав поранення і був відправлений у госпіталь на заводі Азовсталь. 

Як поранений Анатолій Волошин пережив бомбардування Азовсталі, полон, катування, дивіться неймовірну історію віри та сили духу у новому випуску «Сила молитви. Війна» на каналі 𝗧𝗕𝗡🇺🇦𝗨𝗔.

Проєкт «СИЛА МОЛИТВИ. ВІЙНА» розповідає історії українців, які під час війни в Україні пройшли надважкі випробування: окупацію, полон, втрату рідних, житла... Що допомогло їм не втратити віру в Бога в трагічний період їхнього життя, дивіться в новому проєкті на телеканалі 𝗧𝗕𝗡🇺🇦𝗨𝗔.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїВійнаХристиянський світ
Останні новини
Останні новини