Баптисти зведуть у Луцьку чотири будинки сімейного типу для дітей
23.07.2020
Релігійній громаді євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організації на вулиці Балакриєва

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це йшлося у середу, 22 липня, під час сесії Луцькради, пише volynpost.com.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що на сьогодні ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організації, знаходиться земля у комунальній власності територіальної громади. Йдеться про 0,50 га площі.

Читайте також: В Україні діють 60 реабілітаційних центрів баптистів

Депутат Ігор Поліщук пояснив, що землю виділяють під будівництво дитячих будинків сімейного типу. Таких на Волині уже є 10, і вони успішно функціонують в області.

«Ми спілкуємося з цією фундацією. На цій ділянці вже є в проекті в Луцьку 4 будинки сімейного типу. Буде доречно і правильно, якщо Луцьк долучиться до цієї доброї справи, і чимало дітей, що позбавленні батьківського піклування, сироти, отримають опіку, піклування, житло», сказав Поліщук.

Будинки планують здати вже у 2021 році.

Джерело: volynpost.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Останні новини
Останні новини