Біблійний бум у книгарнях: кількість продажів збільшилась на 62%
28.04.2020
Нові дані про продаж книг свідчать, що Біблію буквально зметають з полиць

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними LifeWay Christian Resources, попит на Біблії у книгарнях  під час пандемії зріз на 62% на відмінно від попередніх років. Можливо, причиною такого сплеску є закриття церков. Деякі люди звертаються до Писання у пошуках надії та підтримки у ці складні часи, а хтось, можливо, купує Біблію, щоб дізнатися чи пророкує книга Об’явлення про події, пов’язані з коронавірусом. Купують не тільки Біблії, а  й іншу релігійну літературу.

«Художня література, освітні книжки, книги з рецептами та велика літературна класика це книги, які люди завжди купували у великій кількості, але зараз показники їх продажу значно знизились. Однак ми спостерігаємо велике зростання продажу духовних книг, у тому числі Біблії», повідомив Томас Кенні з великої незалежної книжкової крамниці Голвея (Ірландія) «Кенніс».

Джим Дживелл, директор з комунікацій  Друкарського видавництва «Tyndale», сказав: «Не дивно, що люди у пошуках  заспокоєння та ясності в часи труднощів і невизначеності, звертаються до Біблії».

«Адже Біблія, тобто Боже Слово, це нагадування про те, що Він не залишає нас, коли ми проходимо через важкі часи»,   додав Бен Мандрелл, генеральний директор LifeWay.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: premierchristian.news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!