Видавництво Кана презентує нову книгу: Біблія за 52 тижні. Рік вивчення Божого Слова для жінок
Все для церков
29.11.2023
Нова книга від Кімберлі Мун, “Біблія за 52 тижні. Рік вивчення Божого Слова для жінок”, випущена видавництвом Кана, розроблена спеціально для жінок, щоб допомогти їм поглибити розуміння Біблії через регулярне щоденне читання

“Біблія за 52 тижні” — це щоденний духовний посібник, який включає короткі відрізки Божого Слова з розгорнутими коментарями, запитаннями для роздумів та місцями для особистих записів. Цей посібник спрощує процес освоєння Святого Письма як для індивідуального вивчення, так і для групових обговорень духовних тем серед жінок.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише slovoproslovo.info.

Це видання пропонує унікальну можливість прочитати увесь текст Святого Письма всього за 12 місяців, витрачаючи щодня лише 15–20 хвилин. Книга допомагає в особистому зануренні в слово Боже та виявленні важливих істин для повсякденного життя, які допоможуть знайти силу подолати труднощі й зміцнити віру.

«Глибоко. Після шести днів читання уривків із Біблії, насолоджуючись недільним днем, ти можеш підсумувати прочитане, пороздумувати над істинами, ділитися ними з іншими… Ти можеш робите все те, що ще більше допоможе тобі любити Бога і людей», – зазначено в анотації до книги.

Ця книга може стати важливим компонентом особистого духовного зростання для кожної жінки.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Все для церковХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини