Рекордне зростання завантажень додатка «Біблія для дітей»
Християнський світ
18.09.2020
Додаток «Біблія для дітей», мета якого — допомогти дітям вивчати Святе Письмо, має різке зростання завантажень (в цьому році зросла на 193%)

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info посиланням на Premier Christian News.

З січня по серпень цього року діти з усього світу виконали понад 109 мільйонів навчальних планів, в яких зображена 41 розповідь з Біблії. Це рекордна кількість виконаних планів з вивчення Біблії: до кінця року їх кількість може зрости до 175 мільйонів.

Кількість завантажень збільшилася на 193% в порівнянні з тим же періодом минулого року. Нещодавній сплеск зростання допоміг додатку досягти нового рівня в 50 мільйонів установок з моменту його запуску в 2013 році.

Додаток створено, щоб допомагати маленьким дітям у вивченні Слова Божого і біблійних історій за допомогою інтерактивної анімації і виконання завдань, які захоплюють. Батьки також можуть увійти в додаток зі свого облікового запису YouVersion, щоб створювати профілі для своїх дітей і отримувати щотижневі оновлення електронною поштою з докладним описом їх прогресу.

Читайте також: Співачка Карі Джоб анонсувала випуск нового альбому «Благословення»

Директор YouVersion Брайан Рассел розповів, що його особливо надихає те, що додаток допомагає батькам пережити ці важкі часи: «У рік, наповнений такою великою невизначеністю, неймовірно підбадьорює те, що рекордна кількість батьків звертається до додатка «Біблія для дітей», щоб допомогти своїм дітям впоратися з цим важким періодом і рости духовно».

Президент OneHope Роб Хоскінс зазначив: «Ми тремтимо перед тим, як Бог продовжує використовувати програму «Біблія для дітей» як ресурс для стількох сімей. Для мене велика честь бути поруч з цими батьками, які шукають допомоги, і надати їм таку необхідну підтримку в цей неспокійний час».

Додаток «Біблія для дітей» в цей час є на 58 мовах у всіх країнах світу.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини