Опитування: Більшість американців стурбовані законопроєктом про легалізацію одностатевих шлюбів
Загрози та виклики
09.12.2022
Нещодавно Палата представників США проголосувала за законопроект про визнання одностатевих шлюбів на федеральному рівні. Проте більшість американців стурбовані тим, який вплив це може мати на релігійну свободу, згідно з новим опитуванням.

Згідно з результатами опитуванням 1000 американців, лише 49% виборців погодилися з положенням в законопроекті яке дозволить будь-якій особі, подавати позови проти організацій, які не визнають одностатеві шлюби.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Після того, як законопроект був прийнятий Сенатом минулого тижня, Раян Бенгерт з Alliance Defending Freedom, християнської правозахисної групи, заявив, що законопроект «підриває релігійну свободу всюди та наражає американців по всій країні на грабіжницькі позови з боку активістів, які намагаються використати загрозу судового розгляду, щоб виключити людей віри з публічного простору».

На запитання, чи згодні вони з твердженням Бангерта, 50% виборців відповіли, що так, а 36% відповіли, що вони повністю згодні. 39% учасників сказали, що вони не згодні з твердженням Бангерта, а 26% сказали, що категорично з ним не згодні. Ще 12% учасників відповіли, що не впевнені.

Джерело: The Christian Post

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини