Більшість шкіл будуть працювати у режимі змішаного навчання — МОН
Суспільство
18.09.2020
Більшість шкіл готові до змішаної освіти та будуть працювати у такому режимі

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив виконуючий обов'язки міністра освіти та науки Сергій Шкарлет під час години запитань до Уряду 18 вересня. 

"Дуже важливим є здоров'я дитини, вчителя та суспільства, але не менш важливим є психологічне здоров'я та соціалізація дітей. А також  можливість батьків працювати  під час того, як діти будуть навчатися. Сьогодні більшість шкіл готова і до змішаної, і до дистанційної форми навчання. 

Я сподіваюся, що виключно по тих зонах, в яких буде встановлено локдаун, ми будемо працювати в режимі повного дистанційного навчання, а більша частина буде працювати в режимі змішаного навчання", зазначив Шкарлет. 

Читайте також: У ВООЗ заявили, що школи під час пандемії варто закривати в останню чергу

У відомстві зазначили, що вже напрацювали рекомендації щодо навчання в різних умовах, зокрема для змішаного навчання для сільських та міських шкіл.

Щодо кількості закладів освіти, які не забезпеченні інтернет зав'язком, очільник МОН каже, що є певна неузгодженість позицій стосовно їхнього розрахунку. За словами нинішнього міністра, коли Міністерство цифрової трансформації зазначає, що 6 тисяч українських шкіл наразі без інтернету, то мова йде про швидкісний зв'язок. Раніше Сергій Шкарлет зазначав, що наразі 74 школи не мають доступу до інтернету.

Дарія Поперечна

Джерело: life.pravda.com.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Суспільство