Роблю, як Ісус вчинив щодо мене - пастор церкви в США став рятівним донором для свого помічника
Надихаючі історії
19.11.2023
Помічник пастора християнського центру Белв’ю у Небрасці, який місяцями чекав, щоб знайти донора зі списку для трансплантації нирки Медичного центру Університету Небраски, заплакав від радості, коли дізнався, що донор знайшовся, і це його пастор

2 серпня цього року Уолтер Хукер, батько трьох дітей і дідусь сімох онуків, очікує операцію з пересадки нирки від його старшого пастора Енді Каупа, який також є батьком трьох дітей.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com за матеріалами The Christian Post.

«Завдяки вірності нашого Бога 2 серпня я буду в операційній. Неймовірно, заявив зі сльозами на очах Хукер під час відеооголошення, опублікованого на Facebook церкви минулого тижня. — І друзі, я хочу, щоб ви знали, що знайти донора непросто».

За офіційними даними термін очікування пацієнтів національного реєстру на трансплантацію може становити довгі роки, доки не буде знайдений відповідний донор. Загалом цей термін становить від 3 до 5 років.

Нирки Уолтера Хукера функціонують приблизно на 10%, тому йому доводиться робити діаліз тричі на тиждень.
Після тривалого медичного дослідження пастор Енді Кауп під час богослужіння оголосив про те, що Господь приготував нирку для Уолтера Хакера та донором стане сам пастор.

"Більшість із нас уявлення не має, наскільки все було погано насправді, проте ця сім’я просто продовжувала вірити і говорити: «Бог щось творить серед усього цього». Ми з Мішель почали говорити про це і вирішили: «Добре, ми не знаємо, як це буде виглядати, але, Боже, якщо ми можемо стати частиною цієї історії, то ми готові, бо, Боже, це історія Твоя. Ти пишеш цю історію. Ти був її Автором із самого початку", – розповів Кауп.

Ми розпочали процес, пройшовши кілька раундів тестування, щоб з’ясувати, чи є у нас збіги для того, щоб я міг стати донором. Згодом стало зрозуміло, що Бог дає цю можливість, а ми просто повинні були покоритися.

Однією з речей, які я дізнаюсь про Бога на кожному кроці, є те, що Він постійно запрошує вас стати частиною історії, Автором якої є Він Сам. І в Нього завжди є місце для вас, щоб ви, повіривши Йому, могли зробити свою частину і побачили, що зробить Він, коли ви просто довірите Йому своє життя. І секрет у тому, що послух залежить лише від нас.

Знаєте, у 2-му розділі Якова говориться про віру і справи, і що доброго в тому, що у твого брата є потреба, а ти кажеш: «Іди грійся і їж, сподівайся, що твоя потреба буде задоволена», коли ти сам у силах допомогти?
Отже, ми просто хотіли зробити свою частину, щоби допомогти. Це справді велика радість і честь увійти до цієї історії. І спостерігати, як Бог рухається не тільки в одній сім’ї або двох сім’ях, не тільки в одній церкві чи одному місті, але що може зробити Він, коли Його діти слухняні Йому».

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїХристиянський світДобрі справи