CBN Family Academy запрошує приєднатися до молитовного марафону за сім'ю - #pray4family
11.12.2019
Сім'я - дар Божий для людини! Це місце, яке задумано Богом для придбання миру, затишку, взаєморозуміння і любові. Проте, на жаль, в нашому заплутаному і загубленому світі, дуже важко зберігати вогник тепла і світла в штормі бурхливих життєвих змін.

CBN Family Academy запрошує приєднатися до молитовного марафону і стати в проломі об'єднавшись в молитві за свою сім'ю, за ті потреби, виклики і труднощі, які зустрічаються на шляху в сімейному житті! Молитва творить чудеса! Молитва змінює долі! Молитва рухає гори! Давайте, зі Словом Божим в руках, з вірою в очах і з вдячністю в серці принесемо наші молитви перед престол Божий, адже "дуже могутня ревна молитва праведного"! 

Про молитовний марафон розповідають

Світлана Кучеренко, керівник CBN Family Academy:

"Це вже другий марафон #pray4family і ми хочемо, щоб хвиля молитви за сім'ю накрила суспільство, щоб це стало таким же трендом, як прийнято молитися за порятунок рідних і близьких. Наша мета - щоб у кожному домі і церкві боролися і стояли в проломі за міцні сім'ї, за відповідальних чоловіків, щасливих дружин і дітей". 

Станіслав Грунтковський, пастор Ірпінської біблійної церкви, керівник сімейного служіння ВСЦЕХБ:

"Коли ми молимося за сім'ю, ми стаємо сильнішими, мудрішими, ніжнішими, смиреннішими, наближаємося ближче до Бога і один до одного. Приєднуйтесь! Молімося разом за наші сім'ї".

Марафон стартував 9 грудня і триватиме до кінця тижня. 

Детальніше тут - #pray4family