Чому традиційна сім'я заважає культурно-політичному мейнстріму? (ВІДЕО)
25.03.2020
Наступного тижня мав би відбутися Всеукраїнський форум сім’ї, але його проведення перенесено на невизначений час у зв’язку з карантинними заходами. Однак це не знімає питання захисту сімейних цінностей з порядку денного: перед нами ще лежить повномасштабна боротьба на цьому фронті

Коли мова заходить про традиційні сімейні цінності і християнську мораль, у багатьох "прогресивних" людей починається негативний емоційний процес, що відрізняється ступенем і формами вираження. Але одне зрозуміло напевно: з певних причин цінності і традиції, що стали підвалинами Західної цивілізації (сім'я, мораль, віра), стали сприйматися як щось архаїчне і рудиментарне, що заважає суспільству "рухатися вперед". Сім'я опинилася під прицілом усіляких нападок і спроб звести її на маргінес на тлі боротьби за права сексуальних меншин, "вільну любов" та інші тренди, що підмивають здорове підґрунтя суспільства. Про те, чому це відбувається, до чого може призвести і що нам варто робити, щоб цьому завадити,  говорили на ток-шоу в рамках Східноєвропейського лідерського форуму.

Експерти ток-шоу: Геня Самборська (голова Благодійного фонду “За гідність людини”, експерт з біоетики), Адріан Буковинський (експерт з питань сімейних відносин та сімейної політики, автор програми “Основи сім’ї”), Ганна Турчинова (доцент, кандидат педагогічних наук, яка активно пропагує традиційні сімейні цінності) та Сергій Головін (апологет, президент Християнського науково-апологетичного центру). Дискусію модерував пастор та просімейний активіст Олег Подкопаєв.

Джерело: Східноєвропейський лідерський форум