В Україні цифровий паспорт прирівняють до паперового
Суспільство
08.02.2021
4 лютого Верховна Рада ухвалила законопроєкт, завдяки якому в Україні цифровий паспорт у застосунку «Дія» прирівняють до паперового

Про це повідомив заступник міністра в Міністерстві цифрової трансформації України Олександр Борняков на сторінці у Facebook, пише slovoproslovo.info.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Під час засідання 303 депутати підтримали цей законопроєкт. Відтепер українці зможуть використовувати цифровий паспорт нарівні з паперовим.

Йдеться, що у застосунку «Дія» перші у світі цифрові паспорти. Сьогодні приблизно 5 млн українців можуть користуватися ID-картками у смартфоні, а цифровим закордонним паспортом — до 16 млн.

Читайте також: Українцям узаконили дистанційну роботу. Що це значить

«Прийняття законопроєкту стане першим кроком до запровадження paperless в Україні. А використання е-паспортів значно спростить життя українців та дасть старт масштабній цифровізації бізнесу та держави», — пише Олександр Борняков.

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Суспільство
Останні новини
Останні новини