Ворожий удар по Одесі: рятувальники деблокували мати з немовлям, кількість загиблих зросла до 7
02.03.2024
Внаслідок ворожої атаки по багатоповерхівці в Одесі загинули 7 людей, серед них 3-річний хлопчик та мати з тримісячним немовлям

Відранку багато церков молилися за порятунок тих хто опинилися під завалами, зокрема, Анни Гайдаржі разом з її чотиримісячним сином Тимофієм, які опинилася під завалами. Її чоловік, Сергій, та дочка вціліли, перебуваючи в іншій кімнаті в момент трагедії. Анна є дочкою Миколи Сідака, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер, повідомив, що з-під завалів дістали тіло жінки. Потім МВС поінформувало, що поруч з нею деблокувало тіло тримісячного немовляти.

Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Постраждало 8 людей, зокрема дитина, врятовано 5 мешканців.

Унаслідок удару знищено 18 квартир знищено та, за попередніми даними, ще 7 пошкоджено. У пошкодженому будинку відновлено електропостачання. Теплопостачання немає в 11 будинках, школі та дитячому садочку, тривають роботи з відновлення роботи котельної. Два будинки залишилися без газу.

Загинула донька та 3-х місячний онук пастора баптистської церкви Одеси. Висловлюємо глибокі співчуття.

Закликаємо молитися за родину загиблої сестри Анни Гайдаржі, а також за родини інших загиблих та поранених в нічній трагедії.

 

Останні новини
Останні новини