Понад 20 церков на Одещині разом святкували День подяки
Християнський світ
18.10.2021
10 жовтня відбулося регіональне Свято подяки у м. Арциз Одеської області

У святкуванні взяли участь близько 400 осіб з понад 20-ти церков Саратського, Татарбунарського, Тарутинського і Арцизького районів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Почалося служіння урочистим гімном «Ми прославляємо Христа, співай Йому уся земля» у виконанні симфонічного оркестру «Глорія» та молодіжного хору з одеської церкви «Благодать», пише baptyst.com.

Хор і оркестр забезпечували музичний супровід усього святкового богослужіння. Також участь у прославленні взяв гурт «Наследие» з Ізмаїла.

Василь Георгієв, пресвітер Саратської церкви ЄХБ та відповідальний пастор у регіоні, відкрив урочисте зібрання молитвою і представленням гостей.

У служінні взяв участь Ігор Бандура, заступник голови Всеукраїнського об’єднання церков ЄХБ та відповідальні служителі області – Олександр Димов, Володимир Помазков і Микола Бузажі.

Читайте також: Християни роздали 1000 продуктових наборів потребуючим Черкащини

Голова ООЦ Олександр Димов нагадав про те, що християнам важливо бути вдячними Богові за все. «Дякуймо за радощі і труднощі, за все, що відбувається у нашому житті, розуміючи, що все це сприяє нам на добро», – закликав пастор.

«Подяка серед шторму» – таку тему проповіді мав пастор Ігор Бандура. «Коли ми вдячні, ми сповнюємся надією. Коли ми дякуємо, ми чіткіше бачимо присутність Божу у нашому житті. Коли ми дякуємо, Господь ясніше відкриває нам Свою волю і дає нам відкриття того, що з нами буде. Він дає нам своє запевнення, що ми в Його надійних руках. Коли ми дякуємо, ми краще служимо людям, які у страху. Це наше покликання, це наше благословення, це наша частка», – зауважив служитель.

Завершилося святкове богослужіння подякою Богові за хліб, воду і Слово Боже. Молитву звершили Ігор Бандура, Володимир Помазков і Микола Бузажі.

Після богослужіння усіх чекав святковий обід, який з любов’ю приготували брати і сестри помісної церкви.

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світВсе для церков