Диктатура в Україні: нацрада "наїхала" на телеканал через так звану дискримінацію ЛГБТ-спільноти
31.07.2020
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку ТОВ "Телестудія" Астра-ТБ" ("КРТ", Київ) за вживання в ефірі так званої мови ворожнечі і підбурювання до дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на пресслужбу Нацради.

Згідно з повідомленням регулятора, перевірка призначена підставі звернень Уповноваженого Верховної Ради з прав людини та громадської організації "Альянс.Глобал".

У зверненнях йшлося про поширення ліцензіатом при трансляції 12 червня передачі "Гаряча лінія" на тему: "ЛГБТ-парад: пропаганда чи захист прав меншин?" (з повтором 13 червня), в ході якої ведучі не намагалися перешкодити її учасникам висловлювати мову ворожнечі по відношенню до ЛГБТ, не підтримали полеміку рівних точок зору і використовували лексику, застосування якої вважається нетолерантною по відношенню до ЛГБТ.

Читайте також: Євросоюз почав шантажувати Польщу фінансовими санкціями за вихід із Стамбульської конвенції. Гендерна диктатура в дії

Зважаючи на викладене, Нацрада не підтримала проект про продовження ліцензії телеканалу "КРТ" і повернеться до розгляду цього питання пізніше.

На жаль, ми спостерігаємо дедалі частіші випадки у світі, і тепер вже й в Україні, де боротьба за рівність прав та "толерантність" перетворюється у справжню диктатуру. Закликаємо молитися, аби влада України та державні установи не йшли на догоду ліберальним організаціям, а дбали про добробуд українських сімей! 

Джерело: Depo.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!