Дискримінація християн у наданні допомоги під час пандемії
30.04.2020
Організація «Open Doors» повідомляє, що у деяких країнах християни зазнають значної дискримінації у отриманні допомоги під час пандемії

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У Нігерії християни отримали харчовий раціон у 6 разів менший, ніж їх невіруючі сусіди. Також відомо, що благодійні організації допомагають доставляти їжу християнам в Узбекистані, яким відмовили у допомозі через їх релігію. В Індії є побоювання, що обіцянки про допомогу християнам будуть використовувати, щоб підкупити, а потім змусити відмовитися від своєї віри. Скоріше за все, така дискримінація є результатом підтримки деякими країнами змови, щодо звинувачення християн у вірусі.

Також благодійними організаціями для християн-медиків поблизу Перської затоки (місцезнаходження не уточнюють з міркувань безпеки) було надано захисний одяг, який вони не змогли отримати від держави через віросповідання.

Читайте також: За коронавірусом йдуть потоп, посуха й голод. Прогнози на 2020 рік стають все більш похмурими

Організація «Open Doors» заявила, що християнські меншини таких країн відчувають себе забутими та перекинутими у кінець списку на допомогу під час коронавірусу. Звістка про те, що тільки на початку цього року за перші 3 місяці через репресії відносно християн померло щонайменше 766 послідовників Христа, викликало велике занепокоєння у Міжнародного християнського концерну.

Баронеса Кокс з Фонду гуманітарної допомоги закликає уряд Великобританії вимагати звітів від Нігерії щодо рівномірного розподілу наданої їм допомоги та проведення заходів для захисту усіх жителів, незважаючи на віросповідання.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: express.co.uk

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини