Дитячий центр "Республіка Пілігрім" повернувся до України з Німеччини
Допомога під час війни
14.04.2024
Завдяки зусиллям спільноти та підтримці волонтерів, центр зміг забезпечити безпечне повернення понад п’яти тисячам дітей, які були евакуйовані з Маріуполя у найважчі дні війни

Дитячий реабілітаційний центр "Республіка Пілігрім", який був змушений переїхати з Маріуполя під час активних бойових дій, нещодавно відновив свою діяльність в Україні після тимчасового перебування в Німеччині. Геннадій Мохненко, засновник центру, поділився в соціальних мережах: "Спасибі всім, хто допомагав з евакуацією наших дітей та піклувався про них у цей важкий період!". Про це пише Слово про Слово з посиланням на gmohnenko.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

За словами Мохненко, евакуація дітей з Маріуполя відбувалася в критичний момент, за лічені хвилини до того, як місто було повністю заблоковане російськими військами.

"Розвідка дала нам всього 40 хвилин на евакуацію. Це були найважчі хвилини мого життя, але ми встигли вивезти дітей," - згадує він.

На новому місці в Карпатах, де наразі знаходиться база "Республіки Пілігрім", вже завершуються підготовчі роботи для створення комфортних умов для дітей. Мохненко висловив вдячність друзям, які допомогли придбати та облаштувати новий кемп для центру.

Джерело: Слово про Слово

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниНадихаючі історіїСуспільство
Останні новини
Останні новини