Добрий батько — яким він є? Соціальна реклама про відповідальне батьківство з'явилася на вулицях Херсона
29.05.2020
Про якості доброго батька розповідають бігборди та сітілайти

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Літній період багатий датами, коли ми наголошуємо на важливості дитинства, батьківства і родини. Щоб привернути увагу суспільства, і передусім чоловіків, до важливості ролі чоловіка як батька для повноцінного розвитку дитини та благополуччя сімей, була організована кампанія соціальної реклами "Добрий батько — яким він є?"

Читайте також: Сила татової любові

Організаторами кампанії виступили «Міжнародний центр батьківства» спільно з ГО Багатодітних родин «Древо» за підтримки Херсонської міської ради.

"Міжнародний центр батьківства" нагадує про важливі «сімейні» дати, що відмічаються влітку: 1 червня День захисту дітей; третя неділя червня 21 червня День батька; 8 липня Український день родини; але при цьому заповняє, що днем доброго та люблячого батька може бути кожен день.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: Міжнародний Центр Батьківства

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини