Замість букета в школу — допомога онкохворим дітям
25.08.2020
Благодійний фонд «Таблеточки» і Освіта.ua знову запрошують освітян і батьків взяти участь у щорічній акції «Благодійність замість квітів» і допомогти дітям, які хворіють на рак

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вчителі та адміністрації закладів освіти можуть запропонувати учням на 1 вересня обмежитися одним букетом від класу, а решту коштів, які планувалося витратити на квіти, спрямувати на благодійність.

Батьки можуть розказати дітям про благодійність, запропонувати разом допомогти тим, хто зараз бореться з важкою хворобою, і подарувати вчителю віртуальний «добрий» букет замість звичайного, який швидко зів’яне.

Як взяти участь в акції?

· На сайті https://shop.tabletochki.org/ обрати віртуальний букет на комфортну суму від себе особисто або від класу чи кількох класів;

·  Зробити благодійний внесок на вказану суму;

· Перевірити пошту, яку вказано при оформленні внеску. Там буде сертифікат для вчителя, який можна роздрукувати і подарувати, а можна переслати онлайн.

Читайте також: Понад 60% українців регулярно займаються благодійністю

Наприкінці акції на електронну пошту прийде звіт від «Таблеточок» про реалізацію програм допомоги.

Минулорічні акції «Благодійність замість квітів» загалом зібрали на допомогу дітям більше 1000000 гривень.

Рак надовго ставить дитинство на паузу. І навіть дистанційно навчатися дуже важко через постійні процедури та погане самопочуття. Давайте разом допоможемо дітям швидше повернутися до школи здоровими! Долучайтеся до акції!

«Таблеточки» — благодійний фонд, який з 2011 року надає допомогу українським онкохворим дітям і їхнім сім’ям. Фонд працює в чотирьох напрямках: системна допомога 19 дитячим онковідділенням; адресна допомога родинам; розвиток медичного персоналу; захист прав пацієнтів. За 9 років роботи фонду понад 4500 сімей отримали адресну допомогу. Детальніше про роботу фонду — на сайті: https://tabletochki.org/

Джерело: osvita.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!