У ВООЗ вважають, що другий рік пандемії може виявитися важчим за перший
Covid-19
14.01.2021
У ВООЗ вважають, що після свят у деяких країнах ситуація з COVID-19 значно погіршиться, перш ніж стане кращою

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що другий рік пандемії коронавірусу може виявитися важчим за перший.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив в інтерв'ю CTV News директор програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій Майкл Райан, пише lb.ua.

"Ми вступаємо в другий рік пандемії, він може бути важчим, враховуючи динаміку передачі вірусу і деякі проблеми, які ми спостерігаємо", — сказав Райан.

За його словами, у Північній півкулі, особливо в Європі та Північній Америці, фахівці спостерігали ідеальний сезонний шторм — холод, люди заходять усередину приміщень, соціальне змішання, що посилилося, та поєднання факторів, які спричинили збільшення передачі вірусу у багатьох країнах.

Читайте також: Набув чинності закон про покарання за допуск клієнтів без масок

Нагадаємо, на тлі поширення коронавірусу багато країн світу посилюють обмежувальні заходи. так, вчора стало відомо, що в Італії через COVID-19 надзвичайний стан продовжать до травня. 

Позавчора Малайзія через коронавірус ввела надзвичайний стан більш ніж на пів року. Режим надзвичайного стану посилює повноваження прем'єр-міністра та уряду. Зокрема, дозволяє їм самостійно ухвалювати закони та припиняти роботу парламенту. У столиці країни та ще у п'яти штатах із середи будуть введені суворі обмеження. Буде припинена робота магазинів, забороняються переміщення між регіонами країни щонайменше на два тижні.

Джерело: lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини