У жахливій ДТП в Харкові загинула родина волонтерів харківського хабу мережі порятунку Save Ukraine
Християнський світ
12.12.2023
У Харкові сталася жахлива аварія, в результаті якої світ втратив двох неймовірних героїв – Артура та Дарину Виноградових, волонтерів мережі Save Ukraine, які віддавали своє життя допомозі потребуючим

Трагічна подія сколихнула Харків: родина волонтерів, які були душею харківського хабу Save Ukraine, загинула в автокатастрофі.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на допис Миколи Кулеби.

З самого початку конфлікту Артур Виноградов був на передовій гуманітарної допомоги, рятуючи життя сотень осіб у зонах, де лунали вибухи. Він приєднався до мережі Save Ukraine минулого літа, а згодом до нього долучилася його дружина Дарина.

Артур координував евакуаційні заходи у Куп’янську, завжди був на зв’язку з тими, хто потребував допомоги. Він не лише вивозив людей з небезпечних зон, а й піклувався про їхні базові потреби, забезпечуючи їх необхідним. Дарина, завжди поруч зі своїм чоловіком, відповідала за реєстрацію евакуйованих.

Артур був тихим, але впевненим лідером своєї команди. Його колеги пам’ятають його як відданого та сміливого волонтера, який не боявся їздити у прифронтові зони. Він був одним з перших, хто отримав дозвіл на в’їзд до Вовчанська після його звільнення, щоб доставити туди гуманітарну допомогу.

Артур був людиною з великим серцем, яка безмежно любила свою родину. Його колеги згадують, як він разом з Дариною планував усиновити дитину, яка втратила батьків. Він завжди переконував батьків виїхати з небезпечних зон заради безпеки їхніх дітей.

Артур і Дарина одружилися у серпні 2022 року, їхні стосунки були наповнені ніжністю та романтикою. Вони були нерозлучними, живучи життям на повну, завжди разом.

Артур був усього 27 років, Дарині – 23. Сьогодні вранці він планував вирушити на чергову евакуацію до Куп’янська.

Вічна пам’ять Артуру і Дарині – справжнім героям нашого часу, які віддали своє життя, щоб дарувати іншим надію та допомогу. Висловлюємо щирі співчуття їхнім родинам та близьким…

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світСуспільство
Останні новини
Останні новини