DZIDZIO помолився за Україну. Аж дух захоплює! ВІДЕО.
12.04.2020
Михайло Хома (DZIDZIO) разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів ще у різдвяний час почав працювати над проектом «Державний Гімн України». Робота тривала в київському Будинку звукозапису, єдиному місці в Україні, де можна одночасно записати більше сотні музикантів та хористів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Під час роботи над Державним Гімном в Михайла з’явилась ідея записати також і Духовний Гімн України «Боже великий, єдиний, нам Україну храни». Зробити це в такі стислі терміни було нереально, проте Михайло наполіг: “В процесі підготовки до проекту “Державний Гімн України” в певний момент я зрозумів, що мушу обов’язково записати і Духовний Гімн України». У нас склалася чудова команда разом з молодими талановитими музикантами зі всієї України і молитву «Боже великий, єдиний…» вони виконували разом зі мною вперше»

Робота над «Молитвою» завершилася в особливий день — на Благовіщення. Режисером відео став давній друг Михайла — Володимир Шурубура. Основною локацією було обрано визначну пам‘ятку історії та духовності Софіївський собор (Софія Київська), місце особливої духовної сили захисту народу України. «Молитва за Україну» — це неземна надпотужна сила, яка допоможе усім українцям перейти ці непрості часи, що зараз випали на долю України і всього світу.

Дай йому волю, 

Дай йому долю, 

Дай доброго світу,

Щастя дай, Боже, народу,

І многая, Многая літа!

Коротка інформація:

DZIDZIO — мегапопулярний український співак, композитор, актор, режисер і продюсер кіно. Кількість переглядів в YouTube каналі DZIDZIO сягає більше 400 000 000. Він один з перших українських артистів, який зібрав концерт на стадіоні «Арена Львів», має десятки музичних нагород та три «Золоті Дзиґи» Української Кіноакадемії за фільми «DZIDZIO Контрабас» та «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ»

Оксана Линів — Головна диригентка Оперного театру м. Грац (Австрія), засновниця, диригентка та арт-директорка Молодіжного симфонічного оркестру України/YsOU, засновниця та арт-директорка Міжнародного фестивалю LvivMozArt, Львів, Україна

Молодіжний симфонічний оркестр України/YsOU — заснований у 2016 за ініціативи Оксани Линів, учасники мають вік від 12 до 22 років та беруть участь у найвідоміших світових та українських проектах. Під час запису Державного та Духовного гімнів України в проекті DZIDZIO брали участь музиканти з Кременця, Києва, Тернополя, Львова, Старобільська, Сєвєродонецька, Дніпра, Донецька, Івано-Франківська і Харкова.

Режисер: Володимир Шурубура.

Аранжування: Богдан Решетілов, Оксана Линів, Сергій Нестерук, Михайло Хома, Назарій Гук (Юлік).

Саунд продюсер, запис, зведення та мастеринг: Віталій Телезін.

«Боже великий, єдиний», або Молитва за Україну - слова Олександра Кониського, музика Миколи Лисенка, 1885 рік.

Особлива подяка директорці заповідника «Софія Київська» Нелі Куковальській.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор - це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини