Митрополит Епіфаній закликав допомогти людям, які постраджали через негоду
25.06.2020
Владика молиться про те, щоб Господь оберігав усіх, хто зараз перебуває у зоні небезпеки

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це Предстоятель ПЦУ написав у фейсбуці.

“У низці областей нашої країни вирує негода: повінь руйнує дороги та завдає великої шкоди місцевим жителям, несе загрозу людському життю. У такий непростий час закликаю об’єднатися у спільній молитві, щоб стихійне лихо якомога швидше відійшло та не спричинило великих втрат для наших співгромадян”, написав митрополит.

Читайте також: 21 червня ми з родиною пішли на служіння, а за пів години вибух газу під нашою квартирою зруйнував 4 поверхи

“Якщо у вас є така можливість простягніть руку допомоги тим, хто змушений евакуюватись та покинути свою домівку. Адже лихо у будь-якому куточку нашої держави це спільний біль, і його легше буде пережити з Божою допомогою та гуртом, якщо будемо триматися разом й у молитві проситимемо про Господнє милосердя”, закликав Предстоятель.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: religionpravda.com.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини