Facebook видалив сторінку християнського служіння за біблійні погляди на сексуальність
Загрози та виклики
09.10.2020

Facebook видалив сторінку Restored Hope Network, християнського служіння, яке допомагає людям з небажаним сексуальним потягом і гендерною плутаниною.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ІА «Світогляд» з посиланням на The Christian Post.

Хоча ніхто не давав жодних пояснень щодо того, чому сторінка була забанена, християнська організація вважає, що цей крок гіганта соціальних мереж є частиною постійних зусиль на підтримку державних заборон щодо практики того, що деякі називають «конверсійною терапією». Як стверджує RHN, ця фраза була перетворена в зброю для припинення будь-яких консультацій, які узгоджуються з історичним поглядом християнської віри щодо сексуальної етики.

«Цей навмисно провокаційний термін, який вводить в оману і придуманий спільнотою ЛГБТК-активістів, не описує жодний тип реальної консультативної допомоги, яку пропонують чоловікам і жінкам, які борються з одностатевим потягом»,  пояснила Енн Полк, виконавчий директор Restored Hope Network.

Полк сказала, що дії Facebook є прикладом дискримінації точок зору.

«Facebook вирішує, що у них є право замовчувати історії тих, чиє життя змінилося,  продовжила вона. Їх зневажлива дія закриття нашої сторінки, як ніби її ніколи не існувало, залишивши на її місці розмите повідомлення «посилання може бути видалене»  ганебна. Навіть не надати нам люб’язного сповіщення про це, можливості запропонувати нашу точку зору цієї дуже політизованої історії недобросовісно».

Читайте також: «В моїх дітей не буде соцмереж» – колишній президент Facebook

В інтерв’ю The Christian Post Полк додала, що християнам важливо розуміти, що їхні погляди на людську сексуальність і особистість не вітаються в найбільшому в світі комунікаційному центрі: «Ми повинні бути мудрими в тому, як ми реагуємо тут. З юридичної точки зору здається, що [Facebook] вище закону, але важливо постійно записувати те, що відбувається, доносити цю інформацію юристам, яких це хвилює, і бачити, як це впливає на безліч різних людей. Дуже важливо боротися за свої права, а не просто віддавати їх. Люди, які прагнуть до змін, повинні мати можливість вільно знаходити послуги і ресурси у консультантів, шкіл, церков і організацій, подібних до нашої, щоб ми могли допомогти їм досягти бажаних цілей. Ми залишимося тут, борючись за їх права, недивлячись на всі спроби Facebook заткнути нам рот і позбавити права голосу».

Полк колись теж жила й ідентифікувала себе як представник ЛГБТ, написала про це книгу, яка була вилучена з Amazon в минулому році. Її книга «Відновлення сексуальної ідентичності: надія для жінок, які борються з одностатевим потягом», як повідомляється, порушує «правила контенту» інтернет-магазину.

«Жахливо, що Amazon заборонив книги, в яких детально розповідається, як людина, що бореться з небажаним потягом до представників своєї статі, може подолати ці почуття й управляти своєю сексуальністю біблійним способом, одночасно не бачачи нічого поганого в продажі книг, які оспівують цей вид сексуального відхилення»,  сказала тоді Полк.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини