Франклін Грем б’є на сполох щодо справжнього мотиву уряду: «Вони хочуть встановити контроль»
07.05.2020
За останні тижні спалахнули десятки судових справ, в основному з боку релігійних організацій, що оскаржують державні та місцеві обмеження, запроваджені у відповідь на коронавірус з Китаю

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зараз Франклін Грем, генеральний директор міжнародної гуманітарної організації «Сумка самарянина», яка розгорнула мобільну лікарню для лікування пацієнтів у Нью-Йорку, попереджає, що обмеження конституційних прав можуть бути не тимчасовими.

«Ось знову, написав він у Facebook. Ще один заголовок CNN, який намагається викликати страх у читачів. «Що буде, якщо світу не вдасться розробити вакцину від коронавірусу?»».

«Подібні запитання можуть бути нескінченним. Що робити, якщо завтра впаде небо? Зараз викидається багато гіпотетичних теорій, які призначені для залякування людей», сказав він.

Читайте також: Уряд схвалив приєднання до „Партнерства Біарріцˮ. Україну змусять ратифікувати Стамбульську конвенцію та прийняти закони щодо ЛГБТ

«Все більше стає очевидними те, що реакція деяких урядовців полягає не лише у захисті життя, а у прагненні встановити контроль. Ніколи раніше наша історія не знала часів, коли на карантині сиділи здорові, а не хворі! Я не хочу мінімізувати той факт, що коронавірус небезпечний. Нам потрібно вжити заходи обережності і проявити особисту відповідальність, продовжив він.  Але ми також повинні бути обережними, перш ніж сказати «так» на кожну запропоновану заборону і погодитися на все, що може допомогти захистити нас від вірусу. Нам потрібно переконатися, що ми не відступаємо від наших конституційних прав».

«Наша реакція на пандемію коронавірусу може сильно вплинути на наше майбутнє та наші свободи», сказав Франклін Грем.

У статті CNN зазначено: «Замість того, щоб знищити Covid-19, люди повинні навчитися жити з цим. Міста повільно відкриються, і деякі свободи будуть повернені, але на короткому повідку та при умові дотримання рекомендацій експертів». CNN окреслив деякі можливі обмеження конституційних прав, включаючи тестування та фізичне відстеження.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Фото: Franklin Graham

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини