Гей-парад 2020 хочуть провести 21 червня у Києві, а тиждень ЛГБТ розширять на місяць ЛГБТ
02.03.2020
У 2020-му році формат ПрайдТижня (тижня ЛГБТ) змінюється аж на цілий ПрайдМісяць (місяць ЛГБТ), який розпочнеться 17 травня і закінчиться 21 червня гей-парадом. Саме такі плани анонсовані на фейсбук-сторінці КиївПрайду.

Наразі ми бачимо агресивне впровадження гендерної ідеології в різні сфери суспільного життя, аби руйнувати сімейні цінності в Україні. Зокрема, ініціюються закони, які надають особливі права для сексменшин та разом обмежують свободу слова та віросповідання в Україні.

Крім цього, у 2020 році ПрайдТиждень змінюється аж на цілий ПрайдМісяць. Таким чином ЛГБТ-організації намагаються збільшити кількість просвітницьких, мистецьких та розважальних заходів, аби долучити максимально багато представників з різних суспільних сфер. 

Щороку під час так званого Маршу рівності відбуваються акції протесту, адже дане видовище чуже українській культурі та суспільству. 

Нагадаємо, що 17 червня 2018 року  в Україні під час так званого гей-параду були вперше побиті люди, які вийшли на захист сім'ї і сімейних цінностей. І досі не проведено службове розслідування у поліції, ніхто не покараний. 

Минулого року 22-23 червня 2019 року у Києві тривала «Всеукраїнська варта на захист сімей і дітей», в якій взяли участь небайдужі громадяни, представники церков тощо.

Події останніх місяців говорять про значну активізацію ліберальних та ЛГБТ-організацій абсолютно на всіх рівнях:

· Зареєстровані два проекти нової редакції Трудового кодексу, які передбачають доповнення переліку заборон дискримінації за різними ознаками у трудових відносинах поняттям “сексуальна орієнтація” та “гендерна ідентичність”. Дана поправка закріплює спеціальний статус сексуальних меншин та підтримує ЛГБТ-спільноту на законодавчому рівні.

· Законопроект №0931, який є інструментом для обмеження та переслідування свободи совісті й свободи вираження поглядів в Україні. Після його прийняття священнослужителі та віруючі не зможуть висловлювати осуд ЛГБТ поза церковним приміщенням, бо за це їх каратимуть та порушуватимуть кримінальні провадження. Релігійні організації позбавлять права відмовляти у працевлаштуванні представникам ЛГБТ чи іншим людям, які ведуть гріховний спосіб життя. У разі відмови церкви чекають серйозні штрафи та покарання.

· Законопроект про медіа №2693 та 2693-1. У разі прийняття даного закону буде заборонено поширення на території будь-якої інформації де присутні висловлювання, що є дискримінаційними щодо окремих осіб та їх груп на основі етнічного походження, громадянства, раси, релігії та вірувань, віку, статі, фізичних вад, стану здоров’я, сексуальної орієнтації або за іншою ознакою.

Окрім цього даний законопроект вперше вводить у законодавство поняття “мова ворожнечі”, на підставі якого нині у Європі активно блокують у соцмережах та загалом в медіа будь-які осудливі висловлювання щодо ЛГБТ, або критику.

· Призупинення дії грифу просімейной освітньої програми “Основи сім'ї” для 10-11 класів, незважаючи на те, що тисячі людей пишуть офіційні листи та звернення на власних акаунтах у Facebook до Міносвіти про важливість даної програми.

Всеукраїнський Собор виступає проти будь якого насилля та  закликає молитися про те, аби влада як на місцевому, так і на центральному рівнях відстоювала сімейні та моральні цінності, а не йшла на догоду ліберальним організаціям, які всіляко намагаються нав'язати суспільству різні збочення та  гендерну ідеологію на всіх рівнях та в усіх сферах.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини