Гендер на межі абсурду. ООН хоче дозволити чоловікам приймати участь у жіночих змаганнях
Загрози та виклики
24.11.2020
Рада ООН з прав людини підготувала резолюцію щодо усунення дискримінації жінок та дівчат у спорті. Цей текст є проявом загальної стратегії ООН, суть якої полягає у просуванні гендерної ідеології в суспільстві.

Не зважаючи на голосну назву, що мала б свідчити про заходи, спрямовані на протидію нерівності в конкурентних змаганнях, документ навпаки містить низку вимог, що суперечать принципу недискримінації та ідеї чесної гри.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На думку його авторів, спортсмени повинні мати можливість брати участь у змаганнях відповідно до їх суб’єктивного сприйняття власної статі.

Гендерна ідеологія, просунута в документі, передбачає, що стать може вільно визначатись людьми без об'єктивних біологічних критеріїв. У контексті спортивних змагань це означає, що не повинно бути поділу на чоловічі та жіночі категорії на основі різниці між біологічною статтю, але гравці повинні мати можливість змагатися в певній категорії відповідно до сприйняття своєї особистості як чоловіка, так і жінки.

Тобто чоловіки, згідно документу, можуть брати участь в жіночих змаганнях, якщо вони себе вважають жінками. Це повністю знищить майже всі види спорту, адже очевидно, що, скажімо, в важкій атлетиці, жінка матиме менше шансів в змаганні проти чоловіка, навіть якщо той вважає себе трансгендером.

Проект повинен був прийнятий на 45-й черговій сесії ради ООН з прав людини, але зрештою, рада поки що відмовилась його примати. Однак це не гарантує того, що ООН не «дотисне» цей проект і він буде прийнятий.

За матеріалами: en.ordoiuris.pl

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини