Готується повна заборона масових заходів понад 20-50 людей. Це торкнеться і церков
Covid-19
13.10.2020
В Україні вимагатимуть повністю скасувати заходи в червоній зоні, а в зеленій дозволити до 50 осіб

Про це повідомив глава МОЗ Максим Степанов у ефірі "Свобода слова" на ICTV, йдеться на pravda.com.ua.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пряма мова Степанова: "Головне, що нам треба зробити, — це зупинити розповсюдження хвороби. Саме тому завтра на засіданні уряду будемо пропонувати жорсткіші обмеження в Україні, але без "локдаунів", які зупинятимуть економіку.

Ми вважаємо, що треба повністю, стовідсотково заборонити будь-які масові заходи понад 50 осіб в зеленій зоні, більше 30 осіб в жовтій, 20 у помаранчевій та повністю у червоній зоні, якщо ми говоримо про адаптивний карантин.

Читайте також: МОЗ ініціюватиме продовження карантину до 31 грудня

Правила "одна особа на кількість метрів не працюють, все одно хтось намагається провести заходи, аргументуючи це вулицею, а потім ми бачимо зростання в місті або регіоні кількості захворілих".

Степанов запевняє, що головне — це зробити речі, які зменшать динаміку збільшення захворюваності на коронавірус.

З досвіду попередніх обмежень ми бачимо, що богослужіння церков та інші релігійні заходи в першу чергу потрапляли під обмеження щодо масових заходів. Тож, судячи з усього, церквам знову треба готувати ся до онлайн-служінь.

Онлайн-трансляції богослужінь 120 євангельських церков різних конфесій на одному сайті. Закликаємо поширювати серед друзів і знайомих, та добавляти свою церкву. 

За матеріалами pravda.com.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини