Франклін Грем розкритикував Washington Post за статтю, в якій заявляється, що Біблія заохочує аборти
Загрози та виклики
23.10.2021
В скандальній статті стверджувалось, що рух проти абортів заснований на неправильному читанні єврейських текстів Біблії, зокрема тексту з книги Виходу. Автор статті Кейті Зе стверджує, що велика частина євреїв і християн, що виступають проти абортів, основують свої погляди на «одному слові, яке було неправильно перекладено понад 2000 років тому».

Автор вказує на текст з Вихід 21:22-23, про те, що відбувається, коли чоловік ударяє вагітну жінку, змушуючи її дитину вийти та наголошує на неправильному перекладі цих віршів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У відповідь, відомий євангеліст Франклін Грем заявив: «Наші переконання про святість життя не пов’язані лише з одним віршем з Біблії, до якого дехто намагається причепитися, наші переконання засновані на повному тексті Святого Письма. Є незаперечна та безпомилкова істина про те, що Бог створив нас і любить нас, і це повторюється в усій Біблії».

Грем навів різні уривки з Святого Письма, починаючи від того, що Бог створив людей за образом Божим (Буття 1:27) до Псалма 139, у якому цар Давид проголошує Богові: «Ти виткав мене в утробі матері моєї, Прославляю Тебе, що я дивно утворений!». Він процитував Єремію 1:5, де сказано: «Ще поки тебе вформував в утробі матерній, Я пізнав був тебе, і ще поки ти вийшов із нутра, тебе посвятив, дав тебе за пророка народам!».

Грем також процитував текст з Євангелії від Луки, у якому Елізбет і Марія, які в той час були вагітні, зустрічаються разом, і Єлизавета відчуває, як дитина стрибає в її утробі, відчувши присутність Ісуса.

Джерело: ФоксНьюз

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

 Більше рубрик та новин тут

 

Загрози та виклики