Найкращі ідеї для святкування Дня батька
10.06.2020
Цього року День батька відзначатимуть в Україні 21 червня

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Хоча це сімейне свято українці відзначали давно, але коли його закріпили на законодавчому рівні, то стали готуватися до нього заздалегідь, щоб підготувати для своїх улюблених татусів найкращі подарунки і привітання.

У США, Німеччині і низці європейських країн День батька почали відзначати близько 100 років тому. Вважається, що ініціативу нового свята в 1910 році подала американка Сонора Смарт, яка вирішила таким чином висловити вдячність своєму самотньому батьку ветерану Громадянської війни Вільяму Джексону Смарту.

Смарт овдовів, коли його дружина загинула при пологах їх шостої дитини. Проте він виходив немовляту, а також дав путівку в життя своїм старшим дітям.

Свято швидко отримало визнання спочатку в штаті Арканзас, потім у всій країні, а з часом набуло популярності у світі.

Читайте також: День батька-2020: дата, історія та особливості свята

ПІДБІРКА ІДЕЙ, ЯК МОЖНА ПРОВЕСТИ ЧАС З БАТЬКОМ У ЦЕЙ ДЕНЬ

Квест-кімната

Підіть усією сім’єю в квест-кімнату. Серед безлічі варіантів тематик можна обрати найбільш цікавий для вас і весело провести час. У квест-кімнатах проявляються злагодженість, наснага, підтримка та активізується логіка.

Після такого захопливого досвіду вам буде цікаво поділитися враженнями, тому продумайте, куди ви підете з’їсти десерт після відпочинку.

Розваги

Аби свято минуло динамічно, активно та навіть екстремально, пропонуємо (якщо це доступно у вашому місті в умовах карантинних обмежень) сходити в мотузковий парк, на боулінг чи покататись на роликах та пограти у футбол.

Так ви не лише розбавите дозвілля екстримом, а й отримаєте позитивні та гострі відчуття і зробите це свято незабутнім для татуся.

Сімейний день

Чи пам’ятаєте ви, коли востаннє всі разом переглядали сімейні фотографії? Варто цього дня дістати сімейний альбом і пригадати найбільш приємні моменти життя.

Цього вечора ви згадаєте багато смішних та цікавих історій з минулого. Також, як варіант, можна разом приготувати вечерю, подивитися фільм або пограти в ігри.

Відпочинок на природі

Краще не засиджуватись вдома і більше проводити часу разом на природі. Можна піти на прогулянку в парк, ліс або на річку, поїхати на екскурсію, організувати пікнік чи відпочинок на природі з наметами.

Як варіант, можна просто пограти в спортивні ігри на свіжому повітрі. Такий відпочинок не лише принесе вам незабутні позитивні емоції, а ще й зарядить енергією та зміцнить здоров’я.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини