Іспанська молодь запустила молитовну кампанію проти закону про евтаназію
Загрози та виклики
19.06.2021
У Іспанії група молодих католиків запустила молитовну кампанію, метою якої є заборона евтаназії у всьому світі, поширення Євангелія та популяризації руху за життя.

Кампанія «Тиждень за життя» починається з 18 і завершується 25 червня, в день коли в Іспанії вступає закон про легалізацію евтаназії. Група молодих людей оголосила, що в рамках кампанії вони будуть проводити 30-хвилинні молитовні інтернет-збори, щоб кожен міг вибрати час і прийняти участь, незалежно від того де він знаходиться.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоді люди вказують на те, що закон про евтаназії в Іспанії був прийнятий без участі медичних працівників та порушує право на життя, яке зазначено у статті 15 Конституції.

«Цей закон не тільки декриміналізує евтаназію, але і робить її правом, медичною послугою, - пояснили вони. - Евтаназія - це злочин, і наш обов'язок як християн, бути поруч з тими, хто страждає, як це зробила Марія, коли Ісуса розіп'яли. Крім того, сьогодні є альтернативи, такі як паліативна допомога, яка допомагає полегшити біль, не вбиваючи пацієнта».

Організатори «Тиждень за життя» також згадали слова святого Іоанна Павла II з його енцикліки 1995 року: «Як можна говорити про гідність кожної людини, коли дозволено вбивати найслабших і невинних? В ім'я якої справедливості практикується сама несправедлива дискримінація: одні люди вважаються такими, що заслуговують захисту, а інші позбавлені цієї гідності?»

Джерело: catholicnewsagency.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

 

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики