Ізраїль забороняє відвідувати храми без "зеленої перепустки" про вакцинування. Хто наступний в черзі?
Covid-19
23.02.2021
Відвідувачі церков, синагог, культурних закладів та деяких інших громадських місць, будуть зобов'язані надати документ про вакцинацію або довідку про наявність антитіл від COVID-19 для відвідування публічних заходів

Нахман Еш відповідальний за подолання наслідків коронавірусної інфекції заявив у понеділок, що ізраїльтянам доведеться використовувати додаток для телефону як доказ або роздруковувати сертифікати із штрих-кодом, щоб підтвердити свій статус.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

ЗМІ повідомляють, що тисячі людей підробляють "зелені перепустки" - посвідчення, які країна використовує для підтвердження вакцинації.

Зелений пропуск виглядає досить складним, з безпечним QR-кодом в правому нижньому кутку, але код складається з звичайних літер і цифр, повідомив експерт з кібербезпеки Ран Бар-Зік. Таким чином, пропуск може легко підробити будь-хто, у кого є графічна програма і принтер. Штрих-код вже з'явився на чорному ринку.

Читайте також: В Україні зареєстрували вакцину Oxford/AstraZeneca (Covishield) проти COVID-19

Канал 12 повідомив, що Міністерство охорони здоров'я все ще обговорює, які покарання будуть застосовані до тих, хто намагається обійти правила, але йдуть консультації щодо введення кримінального переслідування за шахрайство. 

За матеріалами: timesofisrael.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19