Каліфорнія розширила санкції проти інших штатів через їхню нелояльність до ЛГБТ
Загрози та виклики
02.07.2021
Каліфорнія забороняє поїздки до п’яти нових штатів через тамтешні закони, які не відповідають нормам ЛГБТ-ідеології

Ідеться передусім про так звані державні поїздки (state-funded travel), тобто подорожі, які здійснюються за кошти штату представниками його апарату. Такі подорожі відтепер заборонено здійснювати до Флориди, Арканзасу, Монтани, Північної Дакоти та Західної Вірджинії. Приватні поїздки лишаються дозволеними.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це на початку тижня заявив генеральний прокурор Каліфорнії Роб Бонта, інформує politteo.online з посиланням на The Sun.

Причиною заборони стали нещодавно запроваджені закони згаданих штатів, які стосуються ЛГБТ-проблематики, зокрема забороняють участь у жіночих спортивних змаганнях чоловіків, які вважають себе жінками.

Раніше під подібні санкції потрапили Айдахо, Південна Дакота, Айова, Канзас, Оклахома, Техас, Міссісіпі, Алабама, Кентуккі, Теннессі, Північна Кароліна і Південна Кароліна. Таким чином Каліфорнія висловила недружнє ставлення до приблизно третини американських штатів.

Читайте також: Американці зможуть обирати стать у паспортах

Сам Бонта позиціонує санкції як відповідь на «недавню небезпечну хвилю дискримінаційних нових законопроектів по всій країні».

Губернатор Арканзасу Аса Гатчінсон, який одним із перших підтримав заборону участі трансгендерів у жіночих змаганнях, заявив: «Хоча державним службовцям [Каліфорнії] заборонено сюди їхати, каліфорнійці тисячами втікають у такі місця як Арканзас, заради наших нижчих податків, нижчих витрат на життя та великих можливостей».

Джерело: politteo.online

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини