Канада: батька ув’язнюють, доньку схиляють змінити стать
Загрози та виклики
24.04.2021
В Канаді розгорівся гучний скандал навколо 15-річної дівчинки, яка заявила батькам, що хоче змінити стать. Таке рішенння вона приняла ще два роки тому, але батько заборонив школярці робити операцію і закликав її дочекатись повноліття для прийняття такого надважливого рішення.

Справа дійшла до суду, в результаті - чоловіка заарештували за розголос делікатної інформації про свою дитину, що заборонено законами Канади. Тепер йому загрожує п’ять років в’язниці. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це історія, яку в деталях і з іменами в канадській пресі тепер заборонено розповідати. Роберт Хугланд за це і поплатився. Відчайдушний батько вирішив просто розповісти правду про те, що відбувається навколо його власної доньки, і за це його заарештували.

Роберт Хугланд: "Згідно останнього рішення суду, я можу тільки думати про ситуацію. Суд виявив милість до мене заявивши, що не може регулювати мої думки, але все інше вони можуть зробити…"

Неприємності для Роберта почалися більше ніж два роки тому, коли Верховний суд округу Британська Колумбія наперекір бажанню батьків дозволив їх, тоді ще 13-літній, дочці розпочати підготовку до зміни статі. Мати, у підсумку, поступилась, але Роберт вирішив протистояти цьому до останнього. 

Роберт Хугланд: "Що буде тоді, коли ця ілюзійна бульбашка, яку вони створили навколо неї, лопне? Вона не зможе повернутися назад і знову бути дівчинкою. Вона, звісно ж, завжди буде дівчинкою, але вже не в тому здоровому тілі, в якому мала би бути. В неї буде назавжди низький голос, їй назавжди доведеться голитися, в неї не буде дітей, не буде сім’ї. Діти навіть не розуміють що це означає! Що дитина в 13 років може помислити про своїх дітей, родину? Небагато". 

Дочка Роберта з раннього дитинства віддавала перевагу джинсам, любила грати з хлопцями. На це звернув увагу шкільний психолог і після консультацій з дівчинкою рекомендував їй подумати про те, щоб стати хлопчиком. Потім до історії доєднались лікарі, а вже згодом, коли батьки дізнались, що відбувається і спробували втрутитися, справа дійшла до канадського суду. Але він не став захищати права батьків, а навпаки просто усунув їх в бік, щоб не заважали. Такі дії цілком відповідають законодавчій системі. 

Кері Лінд, адвокат Роберта Гугланда: "Ці особи без згоди батька взяли дитину, коли їй було 13-14 років, і – тут  я дуже намагаюсь бути нейтральною - допомогли вмовити дівчинку, що її стать не відповідає тій статі, з якою вона з’явилась на світ. І вони продавили це рішення, і тепер дитина знаходиться в клініці по зміні статі в Ванкувері". 

Зараз дочці Роберта 15 років, їй дають тестостерон та препарати, які гальмують пубертацію та готують до опреції. За рішенням суду, Роберту заборонено з нею зустрічатись. Також йому заборонено навіть називати власну дочку дочкою, і, якщо він буде говорити про неї як про дівчинку, то може отримати новий термін. 

Роберт Хугланд: "Мені доводиться спостерігати, як руйнують мою абсолютно здорову дитину. І за законом, я нічого не можу зробити, окрім як стояти осторонь, оскільки так вирішив суд. Інакше я опинюсь за гратами". 

При цьому Роберт не проти того, щоб його донька змінила стать, але якщо вона цього сама захоче. Він лише просить зачекати, допоки вона підросте і зможе прийняти дійсно зважене рішення, без тиску психологів та лікарів. Але якщо він продовжить боротьбу за власну дитину, він потрапить за грати на 5 років. 

За матеріалами: nationalpost.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини